2777
2789
عنوان

اونایی ک طلاق گرفتن بیان

794 بازدید | 29 پست

سلام. من۲۱سالمه

اونایی ک طلاق گرفتن ایا خواستگار دارن ؟ پسر باشع یعنی ازدواج نکرده باشه قببا بعد من سنم کمه و زیباییم دارم میترسم طلاق بگیرم خواستگار پسر دیگه نداشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چرا میخواید جدا شید

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

ببین مهم اینه تو آماده ای؟ 

دو مهم اینه به هم میخورین؟ پسر بودن و مطلقه بودن آقا مهمه بررسی بشه در صورتی که شخص مناسبی باشه 

این ترس های الکی رو بریز دور کی میدونه فردا چی میشه ها؟ 

واه شما خودت ازدواج کردی بعد دنبال خواستگار پسری؟!چ توقعاتی دارین بخدا 

دیگه حالا درسته ک میگیم هرکی جدا شده یه انتخاب اشتباه کرده و عادیه و فلان ولی نه دیگه انقدر پر ادعا ببخشید شما خودت باید در وهله اول با کسی ک شرایطش مشابه شماست ازدواج کنی😐

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

بچه ها منم میخوام طلاق بگیرم چرا اسی رو سرزنش میکنید لابد کمبود هایی در زندگی سابق داشته ک براش عقده شده و دوست داره با یه آدم بهتر ازدواج کنه، اسی طلاق گرفتی؟ بیاین آخرین تاپیک ک زدم منم یکم راهنمایی کنید تورو خدا شوهرم میخواد ناشزه ام کنه 

واه شما خودت ازدواج کردی بعد دنبال خواستگار پسری؟!چ توقعاتی دارین بخدا  دیگه حالا درسته ک میگی ...

دوست من طلاق گرفت بعد دوسال البته تو عقد طلاق گرفت و باکره بود ازدواج مجددش با یه پسر بود

چرا حالا باید پسر باشه؟ شما خودت ازدواج کردی یکی هم شرایط خودتم میاد سراغت این نرماله نه اونی که تو میگی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دوست من طلاق گرفت بعد دوسال البته تو عقد طلاق گرفت و باکره بود ازدواج مجددش با یه پسر بود

عزیزم چیز غیرممکنی نیست اتفاقا یکی از نزدیکان منم همین شرایط رو داشت اما اینکه جداشی صرفا هدفت با پسر ازدواج کردن باشه منطقی نیست 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱