2777
2789

ارزن بپاش جلوش

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نون خشک خورد 

گندم

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

اگ ازیناس که گشنه میشه خودش هی دهنشو بازمیکنه ،نونو نرم کنید باآب بندازیدتودهنش خیلی نرما ک خفه نشه

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

فعلا برو یه تیکه نون بردار خیسش کن بعدش لهش کن مثل خمیر شه بعدش یه تیکه کوچیک از نونو بکن و دهن گنجشک را خودت باز کن و یکی دیگه بیاد اون نونو بندازه تو دهنش.اب هم قطره ای باید بهش بدی

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

خیلی مچکرم از راهنماییتون عجرتون با خدا من برم بهش غذا بدم بای

احتمالا یه مقدار بیماره یا پرش طوری شده 

وگرنه گنجشک ادم رو ببینه سریع فرار میکنه دور میشه  

اگه اطراف خونتون کلاغ یا گربه دارین مراقب باش 

کلاغ تو یه چشم به هم زدن میگیردش 

سمت خونه خواهرم دوتا کلاغ مدام پرواز میکنن ، سرشون رو تو لونه گنجشکا میکنن تخم و بچه گنجشکا رو میخورن 

بالا پشت بوم یه پا و یه استخوان جناق مانند که دو طرفش پرهای بلند گنجشک چسبیده بود دیدیم 

کلاغای بی ادب گنجشک و پرندهای کوچیک رو شکار میکنن میخورن

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …