2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتی

سلاااام

چیکار کردی

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
سلام  شکر خدا عالی  شاید نیم نمره یا یک نمره حواس پرتی کرده باشم

خب خداروشکر

اشکال نداره فداسرت

امتحان بعدی چیه؟

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

برای سیستم آنلاین غیر دولتی رو ترجیح می دم، چون شهریه می‌گیرن تعهد بیشتری دارن و ساعت های کلاس طولانی تره و بیشتر نظارت  می کنن رو نک تک بچه ها

صد البته همه جا هم معلم های متعهدی هستن که بی توجه به عوامل دیگه واقعا برای بچه ها دلسوزی می کنن.چه دولتی و چه غیر دولتی

🌿🌼 اره خوب مجازی بود با مجازی ۱۹ شدن مثل ۱۰۰ تا بیست حضوری شادم میکنه  مطالعات دوشنبه  ...

وا مجازی بود؟مگه نهمیا حضوری نیستن پیش شما؟🙄

چقد مطالعات کم فورجه داره واسه ما پنج روز فورجه دادن

ما سه شنبه پیام داریم

وا مجازی بود؟مگه نهمیا حضوری نیستن پیش شما؟🙄 چقد مطالعات کم فورجه داره واسه ما پنج روز فورجه دادن ...

امتحان حضوری بود ولی اموزش مجازی بود 

اره مهلت کمه ولی ۱۱ از درسا حذف شده خداروشکر 

امتحانات شما کی تمومه

کاربر خانوم

پسرم امسال کلاس اول بود ومدرسه دولتی خیلی عالی بودمن که خیلی راضی بودم قراره بعدازامتحاناش برم دوباره همین مدرسه ثبت نامش کنم انشالله برای سال دوم

چهارمین کاربریمه        مامان سه تاوروجکم   

خانما یک سوال

من دخترم خوندن نوشتن بلده وخیلی علاقه داره که بره مدرسه ولی دراصل امسال نباید بره چون نیمه دومیه وسال بعدبایدبره حالابه نظرتون اگه برم واسه امسال ثبت نامش میکنن که یکسال زودترشروع کنه؟

چهارمین کاربریمه        مامان سه تاوروجکم   
امتحان حضوری بود ولی اموزش مجازی بود  اره مهلت کمه ولی ۱۱ از درسا حذف شده خداروشکر  امتح ...

آها منظورت آموزشه

برای ماهم ۱۴ تا درس حذف شده

امتحانا ما ۱۹ خرداد تموم میشه