2777
2789
عنوان

کسی اینجا مبل جهیزیه میخره...

244 بازدید | 23 پست

سلام من خواننده خاموش این سایت بودم 

خوب حالا عضو شدم 

چون می‌خوام مبلامو بفروشم نوی نو هست کاور سه بعدی هم سفارش دادم براش۲.۹۰۰بابتش پول دادم مبلمان استیل ۹نفره خیلی زیبا و پر کار منبت کاری شده 

می‌دونم اینجا جاش نیس ولی خوب قضاوت نکنید چاره ای نداشتم گفتم اینجام شانس خودمو امتحان کنم..

مبلارو من ۳۶ملیون تومن عید امسال بابتش هزینه کردم نوی نو حتی مخصوص جهیزیه به دلیل نیاز شدید مالی هر کسی خریدار هست من کاورم روش هدیه میدم البته هنوز کاور از خیاط تحویل نگرفتم ...

ممنونم از اینکه تا اینجا خوندین و معذرت اگه سرتون و درد آوردم...این مبلا الان ۴۵ملیون قیمت دارن از فروشنده ای که ازش سفارش دادیم پرسیدم...

تمام چوب راش من ضمانت هم میدم بابتشون...

عکس

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان نوشتن توی دیوار و شیپور بذار 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
امتحان کردم ولی خوب خیلاشون خیلی پایین تر از قیمتی که خریدم پیشنهاد دادن آخه چه جوری بدم بره این مبل ...

توی آشناها کسی نمیخواد؟دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه 

وضعیت واتس آپ و اینستا بذار اگه خیلی واجب شاید کسی خواست

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

به مبل فروش ها بگو اونا که میدن ۴۵ خب ۳۶ از شما بخرن