2777
2789

من نمیگم چه نسبتی داره چون یه جورایی فامیل نزدیکه ولی مثلا شاید هفته ای یکبار ده روزی یکبار بره حموم موهاشم حموم ب حموم شونه میکنه دندوناشو خودش میخنده میگه وای اگه بدونی کی مسواک زدم اونوره سال...عطر و اسپری ام میگه پول الکیه.ببخشید شیو و اینام خیلی دیر به دیر بخدا دلم میسوزه براشوقتی الان بواسیر داره عفونت رحم داره ولی ولش کرده ب حال خودش هستین بگم بازم؟

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

رسیدگی ب پوست و مسخره میدونه میگه من آبم ب صورتم نمیزنم میبینین که جوشم ندارم..لباساشو ماه به ماه جمع میکنه بعد میشوره .حموم ب حموم عوض میکنه لباساشو حتی لباس زیررررر

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاره خونه هیچیییییی نه لباس میشوره مجبورررر بشه یه ظرف میشوره و غذا میپزه وگرنه شوهرش همه کار میکنه فقط درازیه میکشه رو مبل و تخت هیچ جام نمیره الان شوهرش میگه خستم کردی نمیخوام باهات زندگی کنم شوهرش فامیل نزدیکمه میخوام یه جور کمکشون کنم

ای وای خیلی عجیبه تو این زمونه کم‌پیش میاد یه خانم‌اینجوری باشه

هرچی براش پیجای رسیدگی به پوست و مو میفرستم و محصولات بهش معرفی میکنم مسخره میکنه میگه پولم کجا بود

کاره خونه هیچیییییی نه لباس میشوره مجبورررر بشه یه ظرف میشوره و غذا میپزه وگرنه شوهرش همه کار میکنه ...

ببرش مشاوره یاخودت باهاش حرف بزن اینجورکه میگی افتضاحه چجوری شوهرش باهاش زندگی میکنه خیلی صبرذاره شوهره😣😣😕😕😕😕

کاره خونه هیچیییییی نه لباس میشوره مجبورررر بشه یه ظرف میشوره و غذا میپزه وگرنه شوهرش همه کار میکنه ...

حالا اگه فردا شوهرش بره زن بگیره خانمه میگه من مگه چی براشوهرم کم گذاشتم که این کارو کرد، کار خونه نمیکنه اشکال ندارد حداقل به خودش برسه

هرچی براش پیجای رسیدگی به پوست و مو میفرستم و محصولات بهش معرفی میکنم مسخره میکنه میگه پولم کجا بود

بگو یکو میشناختم خیلی ک*ون گشاد بود ب خودشو تمیزی خونشو نمیریسید شوهرش هوی خوشگل اورد سرش