2821
2789

اینجا همه یه پا مشاورن😐😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگوشایدتونستیم کمکت کنیم

من شوهرمو خیلی دوست دارم خیلی خیلی.یکسال پیش سر بچش یه مشکلاتی شد دعوامون شد من اومدم خونه پدرم.یرلجبازی مهرمو اجراگذاشتم و ماشینشو ازش گرفتم.الان این یکسال انواع دعاها و نمازهاروخوندم که بیاددنبالم.چندبار خواهرهامو واسطه کردم میگه نه ماشینمو برده دیگه باهاش زندگی نمیکنم.اینم بگم خونوادش بیشتر روش تاثیرمیزارن.شرایط خونه پدرمم خیلی بده پدرم اذیت میکنه مادرم زمینگیرشده و من ازش مراقبت میکنم از یکطرف از بلاتکلیفی خیلی زجرمیکشم ازطرف دیگه میگم تقاضاطلاق بدم شاید توجلسه های مشاوره اشتی مون بدم ولی بازم ریسکه میترسم طلاقم بده توروخدا راهنماییم کنین چیکارکنم

من شوهرمو خیلی دوست دارم خیلی خیلی.یکسال پیش سر بچش یه مشکلاتی شد دعوامون شد من اومدم خونه پدرم.یرلج ...

اول باید متوجه بشی ک دوست داره یا ن اگر دوست داشته باشه امیدی هس بعدش باید ازش عذرخواهی کنی  ولی تا خودش نگفته ماشینمو بده بهش نده و اینکه اگرم دوباره بیاد طرفت مثل قبل نمیشه باید همیشه اماده دعوا و جدا شدن باشی

من شوهرمو خیلی دوست دارم خیلی خیلی.یکسال پیش سر بچش یه مشکلاتی شد دعوامون شد من اومدم خونه پدرم.یرلج ...

خوب عزیزم شماچرااینقدر شتاب زده عمل کردی که چی برایک جروبحث ماشین برداری بری خونه مامانت خیلی کارت اشتباهه بعدمردهم یادمیگیره عادت به دوری شمامیکنه براش عادی نیشه که شماقعرکنی هرچقدر خودت بروسمتش بگوزندگیم دوستدارم دعواحروبحث وققهرباعث یردی زندگی میشه ودر نهایت مرد هم عادت میکته به همین روال وبه قهروجدایی عادت داره براش مهم نیست خودت قدم بردار جلو چون خیلی شتاب زده کار انجام دادی شوهرتون نارحتیش اینه که چراشماماشین برداشتی ازت سرد شده بخاطر این رفتاربچگانه 

اول باید متوجه بشی ک دوست داره یا ن اگر دوست داشته باشه امیدی هس بعدش باید ازش عذرخواهی کنی  ول ...

نمیدونم قبلادوسم داشت الان دیگه حاضرنیست باهام زندگی کنه دیروز خواهرم بهش گفت ماشینو پس میدیم ولی امروز جاریم زنگ زدگفت راضی نیس. برت گردونه؟بنظرت اگه خودم ازش معذرت بخوام چی میگه فایده ای داره؟تقاضاطلاق بذم چی ممکنه مشاوره اشتی مون بدن؟

خوب عزیزم شماچرااینقدر شتاب زده عمل کردی که چی برایک جروبحث ماشین برداری بری خونه مامانت خیلی کارت ا ...

چندبارخواهرهام واسطه شدن گفتن پشیمونه ولی قبول نکرد یعنی خودم برم بگم معذرت میخوام بنظرتون راضی میشه؟یابدتر جوابمونمیده حالمو بدمیکنه

چندبارخواهرهام واسطه شدن گفتن پشیمونه ولی قبول نکرد یعنی خودم برم بگم معذرت میخوام بنظرتون راضی میشه ...

آره عزیزم حتما امتحان کن برو نظرش عوض کن بگو اشتباه کردم پشیموتم  بگوهرآدمی یک موقع اشتباه  میکنه بگو میخوام بهترین زن برات باشم توهم بهترین مردبرای من  از بزرگتراپدرمادرش نمیشه کمک بگیرین ؟؟؟؟

آره عزیزم حتما امتحان کن برو نظرش عوض کن بگو اشتباه کردم پشیموتم  بگوهرآدمی یک موقع اشتباه  ...

میترسم بازبگه نه یاجوابمونده بدترحالم بدبشه.نه بزرگترها بدتر کاری میکنن نیاد سمتم.الان‌چندماهه باهم‌حرف نزدیم‌یعنی میشه من بهش پیام‌بدم؟

نمیدونم قبلادوسم داشت الان دیگه حاضرنیست باهام زندگی کنه دیروز خواهرم بهش گفت ماشینو پس میدیم ولی ام ...

بنظر من تو خیلییییی اشتباه کردی الان بهتره کلا فراموشش کنی تو اینقدددد دیرررر واسه تصمیم ب برگشت گرفتی ک اون ازت بدش میاد دو راه داری یا ماشینو بهش بدی و کلی باهاش حرف بزنی و باید بهش بفهمونی ک کاملا پشیمونی و اینکه باید کاری کنی ک دوباره براش جذاب باشی نسبت ب شناختی ک قبلا یا ازش داشتی و اینکه راه بهتر اینه ک بیخیالش بشی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز