2777
2789

سلام بچه ها من از اول کرونا خیلی سعی کردم روحیه خودمو و خانواده رو خوب نگه دارم همش با بچه ها بازی میکردم خودم چند تا گلدون اضافه کردم بهشون رسیدگی میکردم میرقصیدم 

ولی یه مدت عجیب کم آوردم اصلا روحیه ندارم واقعا خسته ام انگار هیچ چی حالمو خوب نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب بخونید.

کتاب خوندن خیلی به پرت کردن حواستون کمک میکنه باعث میشه از دنیایی که توش هستین فاصله بگیرین خودتونو جای شخصیتای کتاب بزارین

یادم بماند که من تنها نیستم. ما یک جمعیتیم که تنهاییم!

البته من خیلی تنهام خودم ودوتا دخترام ...همسرمم اکثرا بیرونه برای کاراش ...هر وقت بتونی میریم یه دوری میزنیم ...دوستی ندارم

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

گاهی با همسرم میریم داخل ماشین دور دور و آهنگ میذاریم

کارای خونه

ولی واقعا خسته کننده است مخصوصا باردار هم هستم و رحیم حساس شده و دلم مسافرت و عروسی و... میخواد ولی هیچکدوم رو نمیشه انجام داد یا رفت....

من دیگه حوصله کارایی که قبلا میکردم رو ندارم  پسرم هر روز صبح بهم‌میگه مامان چرا اینقدر بی حال ...

اخه عزیزم برای بچه ها سخته 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

ورزش کنید تو خونه.

وسایل سرگرمی بخرین.

من خودم تازگیا برای اینکه حواسمو از مشکلاتم پرت کنم پازل هزار تیکه گرفتم. وقتی میشینم پاش دیگه هیچی به جز اون تو ذهنم نیست

یادم بماند که من تنها نیستم. ما یک جمعیتیم که تنهاییم!