2777
2789
عنوان

بعد از مرگ؛ دوباره رفتگانمون رو هم میبینیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب 3 دقیقه در قیامت هست از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی روایتی است از خاطرات یکی از مدافعین حرم ...

بعد یه سوالی. نویسنده انسوی مرگ کی هست؟

و این اطلاعاتو از کجا میدونه که در قالب کتاب منتشر کرده؟

اون نویسنده هم مگه یکی از ماها نیست که اون دنیا رو ندیده؟

من عقیدم اینخ ک بد مرگ همه چی تموم میشه عین یه گربه ای ک میمیره و اون دنیایی نداره بنظرم اون دنیایی ...

ببین عزیز من این جمله ی عقیده ی من، خیلی تو این سایت دیده میشه یه چیزی بهت بگم تنها موردی که تو این دنیا هیچ اهمیتی نداره عقیده ی افراد ، وقتی لیوانی رنگش آبیه عقیده ی شما این باشه که رنگش قرمز هیچ تغییر در اصل قضیه ایجاد نمیکنه چون لیوان آبیه FACT،واقعیت و منطق و علم اهمیت داره  نه عقیده ی مردم ! مردم زیارت عاشورا میخونن شوهرش گیرشون بیاد بعد به تناسخ از صمیم قلب اعتقاد دارن 90 درصد خانوما اینطورین عقیده ی غلط که در تضاد با واقعیت باشه نه قابل احترام نه پشیزی اهمیت داره ولی اینو فرو کردن تو مغزمون هر کسی عقیده ی خودشو داره !!!همین یه جمله رو یاد گرفتن

تجربه ی مرگ و دیدن جهان بعد یا Near Death Experinceثابت شده است و بقیه میتونن عقیدشونو بندازن تو سطل آشغال

https://en.wikipedia.org/wiki/Near-death_experience

بعد یه سوالی. نویسنده انسوی مرگ کی هست؟ و این اطلاعاتو از کجا میدونه که در قالب کتاب منتشر کرده؟ ا ...

خیر مجموعه ای از مصاحبه با افرادی بوده که برای 50 تا 3دقیقه مردن و مرگ رو تجربه کردن و تونستن تمام اتفاقات دور برشون رو ببین حتی عواطف و احساسات و افکرا بقیه رو بتونن بخونن اطلاعات زیادی کسب کنن حتی برخی قادر به دیدن انرژی های مثبت و منفی شدن این کتاب مهر تایید علما رو داره تو این قضیه فرمانده نیروی انتظامی و دادگستر هم شاهد ماجرا بودن بسیار معتبر و دقیقا مشابه تجربیات و مقالات علمی آمریکا در اینباره است

ببین عزیز من این جمله ی عقیده ی من، خیلی تو این سایت دیده میشه یه چیزی بهت بگم تنها موردی که تو این ...

تو خودتو حرص نده بشین این چرتو پرتارو باور کن منم ریپلای نکن حرفاتم بریز تو اشغالی

حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤  مامان دوتا پیشی خوشکل
 تو خودتو حرص نده بشین این چرتو پرتارو باور کن منم ریپلای نکن حرفاتم بریز تو اشغالی

مجبور نیستم برای ریپلای کردن از تو اجازه بگیرم هر کیو بخوام ریپلای میکنم،پس خواهشا چرندیات خودتو اینجا نگو چرا فکر میکنی نظر تو برای ما مهمه ؟ عقیده ی من عقیده ی من ! انگار رئیس جمهور