2777
2789
عنوان

دلم برای مادرشوهرم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من که داغ پدرم همیشه تازه میمونه😔 هنوز و غیر هنوز نداره😢

عزیزم خدا صبرت بده اما باباها که میرن انگار شناسنامه ادم هم پاک میشه... احساس بی هویت و بی پشتیبانی به آدم دست میده ... من که اینطوریم.

عزیزم خدا صبرت بده اما باباها که میرن انگار شناسنامه ادم هم پاک میشه... احساس بی هویت و بی پشتیبانی ...

خدا رحمتشون کنه.

من فکر اینکه مثلا تا سی چهل سال دیگه یا بیشتر زنده باشم ولی دیگه تو همه ی این سالها بابامو نبینم دیگه؛ دیوونم میکنه.

زندگی به کام ادم تلخ میشه وقتی جای خالی کسی هست..

دوس دارم روزها و سالها به سرعت رد بشن که سالهای فراق زود رد بشن و زندگی تموم بشه

خدا رحمتشون کنه. من فکر اینکه مثلا تا سی چهل سال دیگه یا بیشتر زنده باشم ولی دیگه تو همه ی این ساله ...

عزیزم 

شما باقیات و صالحات  پدرت تو دنیایی به اونم فکر کن که منتظر خیرات و مبرات و انجام واجباتت و ترک محرمات شماست هر کاری کنی ب ایشون میرسه و موندنت اینجا خیلی براش ارامش بیشتری دارد...

درکت میکنم... اما اینطوری بهش نگاه کن که هم خودت آرامش بگیری هم ایشون

برای من که داغ پدرم همیشه تازه میمونه😔 تازه و کهنه نداره😪

دقیقا 😔😔😔

من حاضرم تمام عمرمو بدم ده دقیقه صداشو بشنوم😭😭😭

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم  شما باقیات و صالحات  پدرت تو دنیایی به اونم فکر کن که منتظر خیرات و مبرات و انجام ...

انجام واجبات و ترک محرمات من هم برای پدرم مهمه؟ یعنی اینکه ثواب و گناه اعمال شخصِ خودم هم به پدرم ربط پیدا میکنه؟

انجام واجبات و ترک محرمات من هم برای پدرم مهمه؟ یعنی اینکه ثواب و گناه اعمال شخصِ خودم هم به پدرم رب ...

مثلا اگر پدر ب شما گفته باشه نماز بخون و نخونی کمتر اما اگر به شما نگفته باشه بخون و نخونی خیلی بیشتر چون وظیفه اموزشش به عهده پدره... حالا توی حرام و حلال و حجاب و ...خمس و اینها...

و بالعکس هرکاری کنید که اموزش ایشون باشه بهش میرسه برای همبن میگن باقیات و صالحات و اگرم اموزش نداده باشه شما براش هدیه بفرستی که خیلی خوشحال میشه