2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اول ب من بگو گزینه هات یعنی چی؟ :/

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

یعنی تو شبکه های اجتماعی یه چیزی رو با دیگران به اشتراک میذارن که بعد یه مدت محدود  اون حذف میشه 

مثلا من یه عکس از بچه هام رو وضعیت یا استوری واتساپم میذارم مخاطبینم میبینن و بعد 24 ساعت حذف میشه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
اذیت نکنید جدی میگم .میگن استوری کرده یعنی چه کاری انجام داده .استوری گذاشته یعنی چی

یعنی یه عکسی یا فیلمی گزاشته که مخاطباش یا حالا هرکی  که خودش بخواد بتونه اونو ببینه برای یه مدتی

بعد هم پاک میشه

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍
یعنی ی عکس یا فیلم یا مطلب رو بپسندی ودر نمایه خود به لشتراک بگداری وبقیه هم ببینن

مرسی .مثلن تویه وضعیت واتس آپ کسی چیزی میزاره میشه استوری؟