2777
2789
عنوان

دعای منصرف شدن از طلاق

10485 بازدید | 75 پست

مهر و محبتش برگرده 

دوسش دارم نمیخوام جدا شم

تو دو خدا راهنمایی کتید سریع جواب بگیرم شتبه دادگاه دارم

برای حاجت دلم دعا کنید که فقط به یه معجزه خدا بند هست😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ بار ذکر       یا عَزیزُ ذوالعِزِّ وَ الاِقتِدارِ اَعِزَّنی   رو بخون و بخودت فوت کن هر روز

مخصوصا روزی ک دادگاه داری،پیش چشمش عزیز میشی.خیلییییی مجربه

نتیجه گرفتی برام دعا کن

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

سوره ضحی خالصانه و مرتب بخون. 

آیت الکرسی به تعداد حروف ابجد اسمت بخون

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

سوره ملک چهل روز بخون .

روز اول یه بار 

روز دوم 2

تا روز چهلم 40 بار 

قبل 40 روز ان شاله منصرف میشه 

ولی حتما تا اخر کامل کن.

یه خانوم ک تحصیلات حوزوی داش و میشناختمش ب من پیشنهاد داد برای برادرم و خانومش خوندم .واقعا معجزه کرد ب 40هم نرسید برگشتن

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
شاید تو گوگل بزنی بیاره

همین حالا ثبت نام کردم نی نی سایت

اومدم اونایی که تجربه داشتن بگن که از این برزخ راحت شم

ذکر یا ودود رو دائم تکرار کنید معمولا میگن ۱۰۰۱ بار بگید ولی شما دائم بگو

باشه عزیزم ممنونم

خیر ببینی

۱۲ بار ذکر       یا عَزیزُ ذوالعِزِّ وَ الاِقتِدارِ اَعِزَّنی   رو بخون و بخودت ...

مرسی عزیزم حاجت روا شی حتما انجام میدم