2777
2789
عنوان

تروخدا یکی بگه چه مرگمه😭😭

283 بازدید | 12 پست

حالم خیلی خرابه زندگی شل گرفتم

از وقتی کرونا اومده دیگه راحت از تلاش کردن دست میکشم سریع خسته میشم حس خستگی و بی انگیزه بودن کل وجودم گرفته من خیلی تلاش کردم تا به اینجا رسیدم ولی الان که باید بیشتر هر لحطه بجنگم نمیدونم چه مرگم شده 😔

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید

افسرده

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش پر و بال نده خودتو مجبور کن

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
بله... من خودم رشتم روان شناسیه

میشه راهنمایی کنین 

چیکار باید بکنم که همون ادم سابق بشم همونی که از چالش های زندگیش لذت میبرد

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید

حال بیشتر ماهاست..تقویتی و قرص ب6بخور مرتب و به تغذیه ت برس،ورزش و رفتن زیر افتاب هرررروز تو برنامه ت باشه و برای اینکه دیگه هیچوقت  حالت بد نباشه سه تا"م"رو فراموش نکن

مطالعه

معاشرت

مسافرت

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻