2777
2789

تورور خدا هر کی میبینه واسه دل شکسته مامانم دعا کنه خدا اجرتون بده اسمش زهراست 

برای سربراهی داداشمم دعا کنین حسین انشالله حاجت روا بشی عزیز دلم💔😔

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورور خدا هر کی میبینه واسه دل شکسته مامانم دعا کنه خدا اجرتون بده اسمش زهراست  برای سربراهی د ...

از حضرت عباس ع بخواین

ایشون باب الحواعجن و حاجت شمارو به خدا میگن و حتما حاجت روا میشین.حضرت رو بین خودتون و خداتون واسطه قرار بدین و ازشون بخواین پیش خدا برای شما واسطه گری کنند

به تاپیک حاجت روا  و باب الحواعجم سر بزن

تو تاپیک باب الحواعجم ادرس یه تاپیک دیگه هست که مربوط ب حضرت عباسه و کلی ازشون حاجت گرفتن برا ازدواج بارداری تحصیل شفا مریضی و...

و اینکه تو تاپیک حاجت دارا هم از حاجت گرفتن خودم گفتم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6486351/باب-الحواحج-ع

و این ادرس دومین تاپیکی که گفتم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6518537/حاجت-دارا

نوحه عمو عباس از علی عبد مالکی رو هم دانلود کنین .عالیه❤

از حضرت عباس ع بخواین ایشون باب الحواعجن و حاجت شمارو به خدا میگن و حتما حاجت روا میشین.حضرت رو بین ...

تورور خدا دعا کنین مامانم زن ساده ای هست خیلی ساده در حدی ک نمیتونه حتی حرفشو بزنه چبرسه از خودش دفاع کنه تو زندگیش خیلی درد کشیده الانم ک از دست داداشمو زنش نشده چشماشو بدون اشک ببینم بخدا جیگرم داره میسوزه زنش خوب بود خدا ادمهای پست و سیاه دل رو نابود کنه خاهرش دلشو و زندگیشو سیاه کرد یادش داد هر کاری خودش تو زندگیش کرد از اون خاست انجام بده مثه برده گوشبفرمون خاهرش شد و زندگی مارو داداشمو با مامانم و بهم زد مامانمم چون خیلی وابسته اینا بود ازورن روزا دلش خونه خلاصه ک اینقدر تو این بلایی ک سرما اوردن حرف هست ک بگم شمام خسته میکنم فقط تورور خدا برای دل مامانم  و روشن شدن فکر و دل داداشمو زنش از دست ادمهای پلید و سیاه دعا کنین میترسم مامانم از غصه دوری اینا...😔

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
تورور خدا دعا کنین مامانم زن ساده ای هست خیلی ساده در حدی ک نمیتونه حتی حرفشو بزنه چبرسه از خودش دفا ...

مطمعنم که از حضرت بخواین جوابتون رو میدن❤

انشاالله حل میشه

نمونه ای از توسل ب حضرت باب الحواعج عباس ع تو همین نی نی سایت"(متن رو کپی کردم)

پرآو

تعداد پست: 823

من توی یه گرفتاری وشر بزرگی گیر کرده بودم خیلی ها بهم تهمت زدن وآبروم در خطر بود نذر کردم هرشب بعد نمازم دورکعت نمازهدیه کنم به ابالفضل عباس که ضامن آبروم بشن و واقعا آبروم حفظ شد خداروشکر

چندساله میخونمش

مطمعنم که از حضرت بخواین جوابتون رو میدن❤ انشاالله حل میشه نمونه ای از توسل ب حضرت باب الحواعج عبا ...

چشم من میخونم به نیت حاجت دل مامانم ک خدا دلشو شاد کنه تشکر از شما ک وقت گذاشتین یک دنیا ممنون