2777
2789
عنوان

حس ششمیییییییییی بیا💔🙁☹️

1393 بازدید | 322 پست

چرا اینقدر سگ شده پسره؟ واقعا دوسم نداره؟ کی برمیگرده؟ ناراحت نمیشه انقد ناراحتم میکنه؟

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

من حس ششم ندارم ولی با توجه به حرفات به نظر میاد که یکی دیگه رو پیدا کرده و میخواد باهات کات کنه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
عزیزم سوالامو بالان ☹️ج بده لطفا

عزیزم رابطتتون طولانیه به نظرم دو یا سع سال درسته؟

برنمیگرده اگرم برگردع ببخشید رک میگم ایشون پسری نیست که شما باهاش ازدواج میکنی درواقع شمارو دوست نداره و فقط بازیتون داده

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
کاتیم😑

سعی کن فراموشش کنی و انقدر به گذشته فکر نکنی ، مطمئن باش یکی دیگه رو جایگزینت کرده

قوی باش عزیزجون ، واسه آرامشت دعا میکنم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
عزیزم رابطتتون طولانیه به نظرم دو یا سع سال درسته؟ برنمیگرده اگرم برگردع ببخشید رک میگم ایشون پسری ...

من نمیخوام ازدواج کنم با همچین سگی فقه دلم میخواد بگه غلط کردم زنگ بزنه پیام بده من به چ..مم نباشه همینا میخوام دیگ 

سعی کن فراموشش کنی و انقدر به گذشته فکر نکنی ، مطمئن باش یکی دیگه رو جایگزینت کرده قوی باش عزیزجون ...

من دیگه کسی نمیخوام🙂 میدونی هرچی میشه اماده دعواست هی پیام میده دعوا میکنه جوری رفتار میکنه انگار همه چیز خوبه 

عزیزم رابطتتون طولانیه به نظرم دو یا سع سال درسته؟ برنمیگرده اگرم برگردع ببخشید رک میگم ایشون پسری ...

با اینکه اعتقادی ندارم

ولی اینقد دقیق گفتین عجیب بود

من جواب این سوالو میدونم فقط میخوام از شما بپرسم

به نظرتون دوسم داره؟