2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مشکلی برات پیش اومده؟

من تازگی در ندول راست تیروئیدم کیست بزرگی ایجاد شده. کلی برو و بیا و آزمایش و سونو و...

آخرش گفتن ۶ ماه صبر کن!

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
نمونه برداری نکردن ؟

تهرانم. این دفعه رفتم پیش دکتر سارا بحری. بد نبود. نمونه برداری هم کردند، چون تو کیست توده جامد بود. ولی جواب نمونه خوب بود.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
خداروشکر منم قراره نمونه برداری بشم امیدوارم خوب باشه به امید خدا 

بالای ۹۵ درصد توده های تیروئید بی خطر هستند. نمونه برداریشم خیییلی ساده و بدون درده. با پاتولوژی حدود ۸۰۰ تومن هزینه اش شد.