2777
2789
عنوان

بیایید از معجزه های زندگیمون بگیم

916 بازدید | 68 پست

تو این روزا اغلب خبرهای تلخ و منفی بهمون میرسه تا اخبار مثبت...

بیاییم کمی از معجزات زندگیمون بگیم

بخصوص اتفاقات مثبتی که بدون اینکه انتظارش رو داشته باشیم رخ داده و باعً شده حالمون بهتر بشه

هر چند کوچک

واقعا به گرفتن انرژی مثبت نیاز دارم

خدایا تنهامون نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار بر اساس خوندن کتاب اسکاول شین خیلی تلقین مثبت کردم و منتظر بودم از بابام پول بهم برسه ولی تا اخر شب از کسی دیگه ک فکرشو نمیکردم پول رسید.واقعا اگه ایمان داشته باشی شوخی شوخی جدی میشه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

یکیش چندماه اقدام کرده بودیم واسه بارداری ونمیشد اون لحظه که رفتم بی بی چک بزنم وشوهرم باذوق ویه برقی توچشماش بود اومد ببینه جی شده رو یادم نمیره اون قیافش وقتی گفتم منفی وشبش امام حسین قسم دادم به علی اصغرش شرمندم نکنه که دقیقا یکماه بعد فهمیدم باردارم که شیش هفتم بود 

من یکسال بود مبلامون خراب شده بود دیوار می‌گشتم مغازه ها می‌گشتم بعد خواستگار راه نمیدادم دوستام دعوت نمیکردم بخاطر این مسئله و انقد گشته بودم و پولم نمیرسید نا امید شده بودم دیشب اتفاقی دیدم یه آگهی و زودی رفتم به قیمت خیلی پایین تونستم بگیرم نه تنها مبل میز نهارخوری هم ستش بود  

اسلا انگار معجزه بود اون قیمت و .... 😭 خدایا شکرت برکت بده به زندگی اون فروشنده

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

اینکه سال کنکورم از عید افسردگی گرفتم بخاطر حجم درس خوندن و موضوع کرونا که اون زمان واقعا شوک بزرگی بود حتی نمیتونستم یه کلمه درس بخونم منی که قبلش میتونستم روزی ۱۴ ساعت بدون خستگی درس بخونم اما به لطف خدا و با کمکای مامانم که تو اون شرایط تنهام نذاشت و البته تلاش خودم تونستم همون سال رشته مورد علاقم ینی پزشکی قبول شم😍از نظر خودم معجزس چون تقریبا داشتم اوت میشدم ولی خدا دستمو گرفت.بماند که چه سختی هایی کشیدم.

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

اول خودم بگم

یک ماه پیش پدرم،مادرم و برادرام و خودم شوهرم و بچه هام درگیر کرونا شدیم.

حال پدرم به وخامت رفت من دیگه داشتم دیوونه میشدم.

تو اون اوضاع ماشین بابام جلوی در خونه با کلی بار رو دزدیده شد.

اونم ساعت ۷ عصر

چن دقیقه بعد دزدیدن مادرم متوجه شد و سریع به من و برادرم زنگ زد.شانسی ما با ماشینمون تو خیابون و جاده گشتیم و کاملا معجزه وار ماشین رو پیدا کردیم و تعقیبشون کردیم.

دزدا که متوجه ما شدن ماشین و ول کردند و با یکی از تمدستا که اونا رو اسکورت می کرد فرار کردند.

خدا رو شکر حال خانوادم و پدرمم که خیلی بد بود به بهبودی رسید و انگار خدا یه بار دیگه به همه مون لطف بزرگ کرد

خدایا تنهامون نزار