2777
2789
عنوان

چجوری حلالیت بگیرم؟😔

598 بازدید | 18 پست

خیلی وقته ذهنم درگیر حق الناسه غیبتهایی ک خاسته ناخاسته انجام دادم تهمتهایی که خاسته ناخاسته به شوهرم زدم حالا شوهرم شاید ببخشدم ولی اونایی که بهشون تهمت زدم روچکارکنم ؟ازخدا و حق الناس میترسم .البته که شوهرم شرایطش جوری بود که من شک میکردم بهش .الان پشیمونم نمیتونم هم طلب حلالیت کنم ازشون. بدتر آشوب میشه بچه ها به نظرتون بهترین راه چیه خیلی ذهنم مشغوله 😔😢خدامنو ببخشه 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

رد مظالم بده اگر فکر میکنی بیان موصوع برلی حلالیت شر در بر داره

رد مظالم یعنی هر ماه یه مقدار پولی از طرف کسایی حق التاسی ازشون به گردن داری انفاق کنی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیت اون ادمها قران بخون ،کار خیر انجام بده ،تو اینترنت یه نماز یا دعا یا چیزی بود که تو این مواقع میشد استفاده کرد ،اگه پیداش کردم برات میفرستم .ذهن من چند سال درگیر این قضیه حق الناسه

چقدر شرایطم مثل شماست🥲

خیلی سخته خداحق خودش رو میبخشه اما حق الناس رو نه.کاش میشد ی کاری کرد وقتی بمیریم هیچ کاری ازدستمون برنمیاد😢

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
خیلی سخته خداحق خودش رو میبخشه اما حق الناس رو نه.کاش میشد ی کاری کرد وقتی بمیریم هیچ کاری ازدستمون ...

منم خیلی حالم بده بابت گذشته و این موضوعات البته من  ی جوریه که همسرم  هم نمیبخشه

عجب بیهوده تکراریست دنیااا
میشه؟مثلا ماهیانه پولی رو به عنوان رد مظالم بدم واسه غیبتایی که گردنمه؟

بله عزیزم اگر فرد مورد نظر فوت کرده یا بعش دسترسی ندارید یا بیان مساله ممکنه موجب شری بشه

شما وقتی نیت رد مظالم میکنی هر حق الناسی که خودت بدوتی یا ندونی رو در بر میگیره ان شاالله

رد مظالم بده اگر فکر میکنی بیان موصوع برلی حلالیت شر در بر داره رد مظالم یعنی هر ماه یه مقدار پولی ...

یعنی میشه ؟خیلی هستن واسه هرکدوم جداگونه یا ی مقدار ب نیت همشون ؟تا آخر عمر ؟

به نیت اون ادمها قران بخون ،کار خیر انجام بده ،تو اینترنت یه نماز یا دعا یا چیزی بود که تو این مواقع ...

ممنون عزیزم

یعنی میشه ؟خیلی هستن واسه هرکدوم جداگونه یا ی مقدار ب نیت همشون ؟تا آخر عمر ؟

جزئیاتش رو سرچ کنید دقیق میتونید متوجه بشید

رد مظالم رو میشه نام نبرد

مثلا ممکن من جایی کاری کرده باشم حزفی زده باشم حق الناس باشه ولی خودم متوجه نشده باشم

رد مظالم اون هم شامل میشه

ولی حتما یه سرچ کنید دقیق تر بخونید

منو بگووووو چطوری از خواهرم طلب ببخشش کنم تهمت نزدم اما باید حلالیت بطلبم ولی باهم قط ارتباطیم قهریم

اون که خواهرته گلم سعی کن از دلش در بیاری تاوقتی خدای ناکرده دیر نشده 😔