خیلی وقته ذهنم درگیر حق الناسه غیبتهایی ک خاسته ناخاسته انجام دادم تهمتهایی که خاسته ناخاسته به شوهرم زدم حالا شوهرم شاید ببخشدم ولی اونایی که بهشون تهمت زدم روچکارکنم ؟ازخدا و حق الناس میترسم .البته که شوهرم شرایطش جوری بود که من شک میکردم بهش .الان پشیمونم نمیتونم هم طلب حلالیت کنم ازشون. بدتر آشوب میشه بچه ها به نظرتون بهترین راه چیه خیلی ذهنم مشغوله 😔😢خدامنو ببخشه
نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نیت اون ادمها قران بخون ،کار خیر انجام بده ،تو اینترنت یه نماز یا دعا یا چیزی بود که تو این مواقع میشد استفاده کرد ،اگه پیداش کردم برات میفرستم .ذهن من چند سال درگیر این قضیه حق الناسه