بچه_مهندس_سایت مدیر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 عنوان خیلییییییی عجیبه☹🙁😳 | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 61 پست چرا کسی تو تاپیک من نمیاد به جان خودم کرونا ندارم😒☹ تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞 1400/02/31 | 22:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 😢😢😢😢😢عزیزم اینجوری فکر نکن خانواده ای که بزرگت کردن قطعا دوستت دارن بمیرم الهی دوست ندارن بهم میگن ترشیده کسی نمیاد بگیرتت تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 😢😢😢😢😢عزیزم اینجوری فکر نکن خانواده ای که بزرگت کردن قطعا دوستت دارن بمیرم الهی خدا نکنه عزیزم تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 ۲۲شما؟ ۱۷خوشبختم😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘 تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40203 دوست ندارن بهم میگن ترشیده کسی نمیاد بگیرتت چه بیشعورنخدا که هست عزیزم توکلت به خدا باشهاگه گذشتت بد بوده ازش بخواه ایندت رو برات جبران کنه { خانم هستم }
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 چه بیشعورن خدا که هست عزیزم توکلت به خدا باشه اگه گذشتت بد بوده ازش بخواه ایندت رو برات جبر ... ارهفک کن به مامانم التماس میکنم برام نوار(ب) بخره اشکمو درمیارهفقط ازش خواستم مهندس شم سریع راحت شمنیازی ب خانواده ندارم. اصلا خانواده نمیخوامخانواده ایم تشکیل نمیدم تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 قربونت بشم من ان شاالله ۱۲۰ساله شی نشی ک عزیزمعزیزمی😘😍😍 تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40203 اره فک کن به مامانم التماس میکنم برام نوار(ب) بخره اشکمو درمیاره فقط ازش خواستم مهندس شم سریع ر ... درست میشه ایشالا { خانم هستم }
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 درست میشه ایشالا انشالاببخش وقتتو گرفتمولی کمی سبک شدم تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40203 انشالا ببخش وقتتو گرفتم ولی کمی سبک شدم این چه حرفیه عزیزمماها بیکاریم که اینجا میچرخیمهروقت دوست داشتی بیا حرف بزن💋💋💋💋💋💋ولی فکرای منفی نکن افسرده میشی ایندتم خراب میکنی { خانم هستم }
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 این چه حرفیه عزیزم ماها بیکاریم که اینجا میچرخیم هروقت دوست داشتی بیا حرف بزن💋💋💋💋💋💋ولی فکرای ... مرررسی عزیز دلمممم😍😍😍😍مرسی که هستی🙃😉😍 تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40203 مرررسی عزیز دلمممم😍😍😍😍 مرسی که هستی🙃😉😍 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 { خانم هستم }
بچه_مهندس_سایت مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1249 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 امضام😁😁 تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞