2777
2789

بچه ها باید ببخشید ولی داشتم دستشویی رو تمیز می کردم و میشستم که چاه بست شکسته شد و رفت داخل لوله رفت ته ته 😷😷حالا اگه لوله ها کیپ بشه چه کنم؟ آپارتمان هستیم میترسم کل سیستم فاضلاب ساختمون خراب بشه 😭😭

چاب باز کن میتونه درش بیاره؟

😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نمیشه نترس

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

ترس داره؟ازقصد ننداختی که شکست حالا بدون ترس و بااعتماد بنفس بگو نزار بفهمه ترسیدی که بخواد الکی جیغ داد کنه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

تا بدتر نشده بگو بهش

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

یکی اینجا بود کلا نوار بهداشتی ها شو میداخت اون تو نگران نباش🤣

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

چیزی نیس که بترسی

خدمه اش نیستی که ضرر رسونده باشی بلاهره پیش میاد و برا بیشتر دستشوییا پیش میاد

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤