2777
2789

سلام من ٢٩سال دارم و دخترم تيرماه سه سالش تموم ميشه.كرونا تمام برنامه ريزي هامو خراب كرد و تمام كارهاايي ميخواستم انجام بدم ب تعويق افتاد.

به نظرتون تا قبل از تولد ٤سالگيش بزارم حامله شم يا بعدش؟

اگر دوجنس بشن با ٤سال فاصله همبازي ميشن؟توش موندم كلا ☹️☹️

كلا شما ك تجربه دارين زندگي بعد دوتا بچه چطوره؟

اره چراکه نه....بچه ها هرچی سن هاشون کمتر باشه بیشترباهم صمیمی میشن....من یک ماه قبل از سه سالگی پسرم زایمان داشتم...دخترم الان یازده ماهشه...خیلی باهم خوبن شکر خدا...توهم زودتر به فکر بیفت....ان شاء الله خیره...بچه ات هم از تنهایی درمیاد...سعی کن از همین اوایل باهاش درمورد این موضوع حرف بزنی واماده کنی ذهنش رو...

دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم  پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم.    #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت.      مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل.  مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین

اگه دختر کوچولوت فهم و درک داره که نی نی باید مواظبش بود و اینا و از دختر کوچولوت بپرس دوست داره یه نی نی جدید بیاد اول دخترتو اماده کن واسه بچه ی جدید وگرنه خیلی اذیت میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دختر کوچولوت فهم و درک داره که نی نی باید مواظبش بود و اینا و از دختر کوچولوت بپرس دوست داره یه ...

دخترمن خيلي تنهاس بعد عادت كرده وسايلش ماله خودش باشه همش ميگم خود محور شده اگ يكي ديگه بياد بهتر ميشه و اينكه ميگه دوست دارم ني ني بياري و من بهش اسباب بازي هامو ميدم،شما بچه دومت چيه؟ميشه يكم بيشتر توضيح بدي در مورد شرايطت عصبي نيستي خسته نميشي؟

دخترمن خيلي تنهاس بعد عادت كرده وسايلش ماله خودش باشه همش ميگم خود محور شده اگ يكي ديگه بياد بهتر مي ...

خب دخترت نی نی دوست داره دیگه، فقط اگه یه نی نی دیگه آوردی تو همون بارداری کاری کن دخترت نی نی جدید رو دوست داشته باشه