2777
2789
عنوان

رنگ مو

69 بازدید | 13 پست

سلام خوشگلا یه سوال من میخام برا اولین بار رنگ بزارم پوستم سبزه است بنظرتون رنگ زیتونی بزارم یا چ رنگی ب پوست من میاد با تشکر   

خدایا مواظب عزیزانم باش 🤲  

نسکافه ای ، زیتونی ، کاراملی شماره ی ۸-۹بزار

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره بری ارایشگاه اونا کمکت میکنن من خودم میرم ارایشگاه شادناز خیلی خفنه کاراش مثلا میگی این رنگ مو رو میخوام رک بهت میگه این رنگ درمیاد یا نه اگه بگه در میاد دقیقا همونو تحویلم میده بدون سوختگی خیلی از ارایشگاهای خوب و ..رفتم سوزوندن اما این خداروشکر خیلی خوبه

کاراملی محشرت میکنه من خودم سبزم واقعا عالی شدم باکاراملی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
عزیزم بهتره بری ارایشگاه اونا کمکت میکنن من خودم میرم ارایشگاه شادناز خیلی خفنه کاراش مثلا میگی این ...

با هزار مکافات شوهرمو راضی کردم رنگ بزارم میترسم برم بد از آب در بیاد هی قر بزنه من خودم موهام پر کلاغیه سیاه سیاه

خدایا مواظب عزیزانم باش 🤲  

عزیزم بهترین راه اینه بری پیش یه رنگ کار خوووب از نزدیک ببینه رنگ چهرتو جنس موهاتو بعد راهنماییت کنه مراقبم باش موهات اسیب نبینه خیلی از ارایشگرا تا پایه سفید میکنن و مو میپوسه پیش ارایشگر با وجدان و کاربلد برو با مواد عالی

باشه عزیزم خدا کنه خوب در بیاد

خودت میخای بذاری؟کاراملی واینجوررنگا باید دکلره کنی قبلشا

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜