2777
2789
عنوان

قند بارداری چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 37 پست
قربونت ایشالا درست شه بامیه حتما میخورم دیگه از امروز خوشبختانه بامیه مورد علاقمه میتونم بخورم همه ج ...

آره استفاده کن به امید خدا پایین میاد قندت. هفته‌ی چندم هستی عزیزم؟

متأسفانه پزشکا برای دادن رژیم به مراجعشون وقت صرف نمیکنن فقط میگن رژی م بگیر. اما من خاله‌م و مامانم ...

تو اینترنتم سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم مادرم سالهاست قند داره یخورده می‌دونم در موردش ولی میگم من باردارم نمیشه مثل مامانم نسخه بپیچم واسه خودم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره استفاده کن به امید خدا پایین میاد قندت. هفته‌ی چندم هستی عزیزم؟

ایشالا هفته ۳۶ ام هستم 🥺

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شیرینی و نوشابه سیب زمینی ماکارونی و حتی میوه که اصلا نمی‌خورم فقط نون با غذا میخورم چون واقعا ضعف م ...

همین نون سفید وبرنج خیلی رو قند اثردارن میوه جات بیار تورژیمت به جای اینکه یه وعده بخوری ووعده بخور پیاده روی برو منم قندم مرز بود باهمین روش خیلی ساده اومد زیر نرمال 

به سلامتی عزیزم🌹 توکلت بخدا باشه، احتمالاً باید سزارین کنی😐

خدایا دوست ندارم سز کنم خدا خودش یاری کنه 

خدایا دوست ندارم سز کنم خدا خودش یاری کنه 

آها دوست نداری سزارین؟ توکل بخدا عزیزدلم، ان‌شاءالله هرچی خیر و صلاحت باشه، فعلاً استرس به خودت نده برا نی‌نی خوشگلت خوب نیست😍 ان‌شاءالله سالم و سلامت به دنیا بیاریش

آها دوست نداری سزارین؟ توکل بخدا عزیزدلم، ان‌شاءالله هرچی خیر و صلاحت باشه، فعلاً استرس به خودت نده ...

فدات مهربونم ایشالا