2777
2789
عنوان

کسی اینجا خنده لثه ای رو با بوتاکس رفع کرده یا تو اطرافیانش بوده کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5109 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوست زیر چشمم نازکه دکتر گفت آب جمع میکته اگه بزنه  فقط گوشه چشم کمی زد

من کنار چشمم و پیشونیم چروک میشد الان چن روزه بوتاکس کردم باز شدن ولی ترمیم میخواد

خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍
من خودم کرجم ولی دوستم شمال بود بوتاکس کرد خیلی خوب بود منم اومدم پیشونیمو بوتاکس کردم و سوال کردم و ...

اصلا نمیدونستم همچین چیزی هم میشه خیلی بدم میاد لثه م دیده بشع

چ چیزایی دراومده 😁

خدایا شکرت ...

اصلا نمیدونستم همچین چیزی هم میشه خیلی بدم میاد لثه م دیده بشع چ چیزایی دراومده 😁

آره بخدا پول باشه همه چی حله ک متاسفانه نیست😆

شمال عزیزم. حالا تو کرجم قیمت میگیرم به نظرت خیلی بیشتره؟

نمیدونم 

حالا میپرسیدی 

چون دکترای تهران وکرج فک کنم بهتر باشن 

البته باید از کسی  ک انجام بپرسی همون بهتر ک جایی ک دوستت رفته و راضیه انجام بدی 

خدایا شکرت ...

نمیدونم  حالا میپرسیدی  چون دکترای تهران وکرج فک کنم بهتر باشن  البته باید از کسی& ...

من تاحالا اینجا کار زیبایی انجام نداده بودم ولی خب دوستم خیلی صورتش خوب شده بود منم بوتاکس کردم راضیم حالا خدا کنه لبخند لثه ای رو هم خوب درست کنه نزنه بدترش کنه🤣

انقدر خوشحالم کردی بخدا فکر می کردم فقط باید جراحی فک بکنم الان ک میبینم بدون عمل درست میشه خوشحالم

دعا کن خوب بشه اگه خوب شد عکس میذارم قبل و بعد

من تاحالا اینجا کار زیبایی انجام نداده بودم ولی خب دوستم خیلی صورتش خوب شده بود منم بوتاکس کردم راضی ...

فقط من الان سرچ کردم واقعا تغییر کردن مدلا اما ی چیزی ک هست عکسا بدون خنده س نمیدونیم طرف بعد بوتاکس خنده اش جذاب میشه یا فقط لثه دیده نمیشه

فقط من الان سرچ کردم واقعا تغییر کردن مدلا اما ی چیزی ک هست عکسا بدون خنده س نمیدونیم طرف بعد بوتاکس ...

دقیقا منم از همین میترسم که دیگه خندم قشنگ نباشه یا مصنوعی باشه