2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

71 بازدید | 13 پست

سلام خانوما لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

من تو اقدامم روز ۱۰ پریودم رفتم دکتر گفت فولی سمت چپ ۱۵ سمت راست کوچکتر و از امشب اقدام کن ولی من بنظرم فولی کوچیک بود و برا اقدام زود بود و اینکه جنسیت پسر میخوام

منم از دیروز که ۱۱پریودم میشد کیت گذاشتم امروزم همینطور ولی جوابش منو گیج کرد عکس میفرستم لطفا راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیشب هم راهنماییت کردم

بفرست ببینم 

داخل تاپیک لوبیا ۹۹ تگت میکنم اونجا صفحات اولو بخون و سوالاتت هم بپرس برا کیت و پسر دار شدن 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

دیروز ی خط کمرنگ بود امروزم اونم نیست منم تازه ۱۲ پریودمه🙄

خوب گذشته از وقت تخمک گذاریت 

ی مارک دیگه هم بخر بذار

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

ینی چی؟اخه دیشب گزاشتم کمرنگ بود امروزم کلا نیست تازه روز ۱۲ پریودمه ینی اینهمه زود تخمک ازاد شده

اره این ماه زودتر تخمک گذاری کزدی احتمالن 

سیکلات چند روزس

ینی چی؟اخه دیشب گزاشتم کمرنگ بود امروزم کلا نیست تازه روز ۱۲ پریودمه ینی اینهمه زود تخمک ازاد شده

بستگی به بدنتون داره بله ممکنه روز تخمک گذاری شما اون زمان باشه ، باید چند ماه پشت سر هم بعد از دوره تون  کیت استفاده کنید تا دستتون بیاد زمان دقیقش