2777
2789

دختری ک رهایش کردی.ملت عشق

جفتشون خیلی قشنگن دلم نمیاد ی تیکشو ب عنوان خلاصه بگم همش جذااب و قشنگه

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب خوب در چه ژانری؟

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

کتاب "کوری"...موردعلاقمه وحشتناااک😍

داستان راجع به کشوریه که همه ی مردمش دچارِ یه کوریِ عجیب میشن(منظورم از کوریِ عجیب اینه که مثلِ نابیناییِ عادی، همه جارو تاریک و سیاه نمیبینن، جورِ دیگه میبینن...)، به جز یه زن و....

ظاهر داستان اینه...اما مفهومش فوق العادس😍👌🏻نشون میده که چقدررر مرز باریکی بین حیوان بودن و انسان بودن هست...

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
فرقی نداره

همه سفرنامه های منصور ضابطیان مخصوصا های مارک و پلو، موآ، چای نعنا

خانواده تیبو یه رمان که داستانش مربوط به یک خانواده در سال های جنگ جهانی هست.

فصل توت که یک رمان عامه پسند ایرانی با پس زمینه روانشانسی هست.

تاریخ جهان به روایت هزار شی عتیقه که یه دایره المعارف با کلی اطلاعات جالب و خواندنی تاریخیه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

کتاباتونو از دوجلدی بخرید 😍📚

هم ارسالشون رایگانه 💯

هم پرداخت درب منزل دارن 📍

هر روز توی پیجشون کتابای جدید و پرفروش توی هر زمینه ای معرفی میکنن 😌📒📕📗📘

📷

02154063 📞