تو میگی از اول همینجوری بوده.... پس الان مشکلت چیه...خودت قبولش کردی.... چرا توقع دارین کسی ک از اول اینجوری بوده رفتارش عوض کنه... اصلا قبولش نمیکردی.... کاش همه زنها فقط همین مشکلات ساده و پیش پا افتاده ایی مثل شما داشتن
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
تا میتونی که تغییرش بدی بده اماطلاق چون بچه داری به صلاحش نیست اون بچه نیاز به پدر هم داره باید قبل بچه دارشدن به فکر میبودی حالا هم با حرف طلاق سعی کن درستش کنی
عزیزم شوهر این خانوم بیماره چی میگی😐 چرا عادت کردین به اسارت؟
چ ربطی داشت الان😂😂😂😂من میگم ایشون از اول این مدلی بوده اگه مشکل داشت با این موضوع قبول نمیکرد.. ...
اسی به نظر من طلاق همیشه راه حل نیست باور کن درست میشه
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)