2777
2789
عنوان

قهر کردم اومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 63 پست

گلم یعنی شوهرت هیچ قلقی نداره ؟ ببین کسی که میخواد بپره  همیشه چند قدم عقب میره  تا بتونه خوب بپره . الان شما تو همون موقعیتی .  یه چند وقت حساس نباش جلوش . سعی کن ریشه یابی کنی ببینی چرا بددل شده . اونوقت کارت راحت تره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مجبورم ،بخاطر بچم ،گناه بچم چیه زندانی بشه 

چون خاله ام رو دیدم حسرت عروسی و مهمونی و دورهمی و هر چه که فکر بکنی به دلش گذاشت خاله ام حتی بلد نیست خرید کنه از خیابون تنهایی رد بشه چون ۵۰ ساله زندانبان بالا سرشه اگر بچه ات دختر باشه اونو هم همینجور اذیت میکنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
گلم یعنی شوهرت هیچ قلقی نداره ؟ ببین کسی که میخواد بپره  همیشه چند قدم عقب میره  تا بتونه ...

میگه اخلاق من اینجوره ،باباش هم همینطور بوده الان مامانش ببینی عقب مونده بدظاهر مریض هست چون حق نداره بیرون بره ،حالا پدرشوهرم زنشو میزد وقتی بدون اجازه میرفت بیرپن 

چون خاله ام رو دیدم حسرت عروسی و مهمونی و دورهمی و هر چه که فکر بکنی به دلش گذاشت خاله ام حتی بلد نی ...

اره دختره ،الان منم تو این دوستا اینجورشدم قبلا همش بیرون بودم الان بیرون رفتنی یجوری میشم ولی بخاطر دخترم نمیخوام ادامه بدم 

استارتر اسمتو عوض کن چی چیه من بگم رررررررررررررر جان 

ححالا ما کلا میگمیم اره زن بسوز بد بخت شو سرتو بزن دیوار زندگیتو بابت بچه تحمل کن .این چه حرفه پارسنگیه ‌.زن و شوهری که نسازن اعتماد بهم ندترن میخوان چه زندگی رو بسازن که بچه توش پروش بیابو .

فکر کنم این اخلاق این خشونت به بچت هم برسه یا یاد بگیره این چه فایده داره .

این چه زندگیه .

اون باید تغییر کنه تغییر 

درست مثل من اما من خودم عاشق چادر بودم و الان نمیزاره بندازم میگه باید بپوشی قوام زدن آوردن توساختنم ...

زندگی با همچین مردی خیلی سخته

نمیذاره بره بیرون، مگه زندانیه؟!

تو ازین شرایط لذت میبری؟؟ پس خودازاری و باید درمان شی

برو با مادر شوهرت حرف بزن .ببین چرا پدرشوهرت بد دله . چیزی دیده . چیزی شنیده . از همون راه وارد شو و با شوهرت کنار بیا . ببین آدم بیمار که نباید حتما علایمی داشته باشه تو ظاهرش . اینم یه جور بیماریه باید درمان بشه 

تو نامزدی نمیدیدی اخلاقشو؟

دختر چرا قبول کردی بری خونه مادر شوهر بمونی؟

البته ما خانوما فک میکنم‌طرف یمدت دیگه درست میشه درصورتیکه درست نمیشه هیچ بدترم میشه، من خودم هنوز امیدوارم درست شه البته عقد نکردیم هنوز

برو با مادر شوهرت حرف بزن .ببین چرا پدرشوهرت بد دله . چیزی دیده . چیزی شنیده . از همون راه وارد شو و ...

وااای مادرشوهرم طرف پسرشه ،الان هفتاد سالشه بیرون رفتنی همش میگه واای کسی پامو نبینه وای کسی مومو نبینه ،عروسی میره میگه داماد بهم نگاه میکرد و اینجوره ،ی بار بهم میگفت ناموس ادم باید جلو چشمش باشه ،اون خیلی بدتره ،من سه روزه اینجام یه زنگم نزده ،حالا ب شوهرم گفته چرا زنت اصرار داره بچه رو ببره پارک ،بیاره خونه ما با من بازی کنه 

تو نامزدی نمیدیدی اخلاقشو؟ دختر چرا قبول کردی بری خونه مادر شوهر بمونی؟ البته ما خانوما فک میکنم‌ط ...

میگم ک بخاطر خودم بود تحملش میکرد ،بخاطر بچم نمیتونم بیچاره همش گریه میکنه