2777
2789
عنوان

قهر کردم اومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست مثل من اما من خودم عاشق چادر بودم و الان نمیزاره بندازم میگه باید بپوشی قوام زدن آوردن توساختنم ...

عزیزم الان مشکل اسی چادر نیست که 

میگه نمیزاره برم بیرون وگرنه فقط با مادر شوهر تازه میگه درم روم قفل کرده برای بیرون نرفتن 

مگه این زندانی؟ 

من جای اسی بودم میبردمش پیش مشاور اگر مشکل بازم حل نشد 

اون موقع به طلاق فکر میکردم 

تازه اسی میگه رفتیم پیش روانشناس از جلسه دوم دیگه نیومد 

چون که به اندازه موهای سرم   توی سایت دیدم همچین موردی حل و فصل شده به خیر  دارم جدا میشم ...

کاملا حرفتون درسته،نمونش خودمن روزی یکی دوساعت میام سایت ی تاپیک ببینم نظر میدم و میرم از سایت تا فرداش بیام،

هیچوقت برا مسله مهمی اینجا مشورت نمیگیرم چون نی نی سایتیا مشاور نیستن ک

خودت باش مث بقیه زیادع😎👊
ادمی که ایراد داره عیب داره باید خودشو درست کنه .یعنی چی مگه بچه کوچیکی با بزرگتر بیرون بری .اون خود ...

ممنونم ،فقط نگران اینم اون تغییر نکنه کار ب طلاق بکشه بچه رو ازم بگیره

بابامم همین میگه ،میگه از دخر من چی دیدی میکه هیچی اخلاقم همینه و عوض نمیشه ،,همش میترسم طلاق بگیرم ...

بچه که تا ۷ سالگی مال خودته اگر میگه عوض نمیشم جدا شو .خاله من یه عمر با همچین مردی زندگی کرد واقعا وحشتناکه آخرش هم کاشف به عمل اومد که شوهرش یه زن دیگه هم گرفته و ازش ۴ تا بچه داره هنوز خاله ام بعد ۵۰ سال زندگی مشترک تو خونه زندانه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
کاش مشکل منم همین بود

اینکه از عید میخوام بریم یه 4ساعتی بگردیم. مدام برادر شوهرم صداش میکنه میرن به باغچه ای که 5نفر وارث داره کارگری میکنه به من و بچه اش اهمیت نمیده کم چیزیه