2777
2789
سلام دوستای عزیز من خیلی دوست ارم طبیعی زایمان کنم الان 9 هفته هستم لطفا هرکی دکتر خوب وبیمارستان خوب واسه زایمان طبیعی سراغ داره بنویسید وازکی باید دنبال کارش باشم ممنون
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیکا بگرد مامان نخودی و چند نفر دیگه دیشب پری شب درباره زایمان طبیعی و مامای خصوصی صحبت میکردن
یه تاپیکم خاطرات زایمانه اونم ببین اگه من پیداش کردم لینک میزارم
خودمم میخوام طبیعی بزام خواهر هفته 10 هستم
@2bare_man
من شهریور ماه بیمارستان مهراد توسط دکتر افراخته زایمان طبیعی داشتم فوق العاده بود هنوز هروقت از اونجا رد میشوم احساس خیلی خوب دارم علیرغم زایمان سختی که داشتم ولی رفتارشون خیلی عالی بود و خیلی خاطره خوبی برام بجا گذاشتند.الان بیمارستانها خیلی بیزینسی شدند مثل اتیه و لاله و عرفانو..خودت قبلش برو چک کن مثل هتل میمونه
سلام من پارسال بیمارستان صارم تحت نظر دکتر اویسی زایمان طبیعی کردم و بی نهایت از کادر بیمارستان و دکترم راضی بودم با اینکه کیسه آب من پاره شد ولی دردم شروع نشد تا 20 ساعت با من همکاری کردن تا بتونم زایمان طبیعی کنم
مامان رادمان عزیز دکترتون هم بالا سرتون بود؟؟ماماها چه طور بودن؟؟میشه خاطره زایمانت در صارم را بگی؟؟ممنون
کلاساشو شرکت کردی
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود