2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی موم عربی استفاده کرده؟راحته؟

سخته قلق داره باید جای خنک باشی اگه بدنت گرم باشه می چسبه به پوست و باید بری بشوریش

ولی اگه بلد باشی ازش استفاده کنی،خیلی بهتر از موم گرم هستش

واسه کسی که تازه میخواد استفاده کنه بهتره که موم کمی سفت باشه ،درسته که به فشار بیشتری واسه زدن رو پوست نیاز داره ولی راحت تر از موم شل از روی پوست جدا میشه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
اره به جز اینا بدن رو هم سیاه میکنه این اپیلیدی چی هست چجوری استفاده میشه از کجا بگیرم

لوازم آرایشی بهداشتی ها

بگو دستگاه اپیلیدی میخوام

قیمت الانشو نمیدونم

خودم ۵ سال پیش خریدم ۱۲۰

احتمالا الان دور و بر ۵۰۰ یا بیشتر باشه

دستگاه برقیه

بعضیاشونم شارژیه

معمولا سه حالت برای اصلاح دارن

یا مثل تیغ سطحی میتراشه

یا مثل دستگاه سه تیغ یکم با عمق نیم میل ، مو رو میبره

یا مثل موم یا نخ، مو رو از ریشه میکنه

خیر شما گفتین فقط اونجا ک گفته شیوع ینی اصلاح منو کشته  دوست عزیز اگر شما یاد بگیرید کسی اشتبا ...

ببین عزیزم دیگه داری بی جنبه بازی در میاری 

بابت حرفی ک هیچ منظور بدی پشتش نبود ازت عذر خواهی کردم هرچند اصلا نباید این کار رو میکردم ولی من نخواستم دلخوری پیش بیاد 

الانم هرجوری ک دوست داری میتونی فکر کنی 

شبت بخیر

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.