2777
2789
فکرنکنم داروخونه داشته باشه بله این مدل جدیدی که استفاده میکنم بو نداره 10 هزارتومن هردوهفته یک ب ...

هربار ک میخرین چنبار استفادش میکنین عزیز؟

ببخش سوال زیاد می پرسم من فقط تیغ بهم میسازه بسک موهام زبره و زود درمیاد شاید همین نوره هم برام بصرفه باشه هم راحتم کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا بابت اشتباهت تذکر بهت ندادم 😐 اون خانم رو ریپلای کردم اولین پست من توی تاپیکت همین بود&nb ...

اون خانم درباره نوره پرسیده بودن چی اون رو ریپلای کردین؟

ژیلت فقط موهاتو ضخیم تر و بیشتر میکنه با اپیلیدی بزن

اره به جز اینا بدن رو هم سیاه میکنه

این اپیلیدی چی هست چجوری استفاده میشه از کجا بگیرم

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
شیوع یعنی همه گیری ی فیلم هم ب همین اسم هست

البته اپیدمی یعنی همه گیری

شیوع یعنی مواردی از یه جمعیت که مبتلاهستن به یه بیماریه یا نسبت به کل جمعیت

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از کجا میخری؟ و چند  ؟ شنیده بودم نوره بدون بو اصل نیست من خودم بو رو تحمل میکنم ولی خونه مون ...

عطاری گلم

10 تومن

نمیدونم والا روی بسته اش نوشته شده اصل هست و بو هم نداشت نوشته مواد شیمیایی هم نداره

من قبلا یک مدل دیگه داشتم اون بسته بندی و هیچ مارک خاصی نداشت بوش هم خیلی خیلی کم بود برای من لااقل اینجوری بود اما از جدیدی بیشتر راضیم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨