2777
2789
عنوان

قدکودک دوونیم ساله چقدربایدباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 37 پست
ببخشیدبچه تون اول قدش کوتاه بود؟ بعدچن ماه تاثیرمیزاره؟ 

بچه من قدش کوتاه نبود..همیشه از نمودار رشد بالا تر بود.ولی ی مدت نمودارش دیگه مثل قبل نبود.تا حالا دو بار این شربت رو خریدم بهش دادم..البته دو تا نصفه شیشه..چون من مرتب نمیدادم..و شربت تموم نشده فاسد میشد..ولی با اون نصف شیشه شاید هر بار پنج سانتی رشد میکرد..البته قد بچه شما هم به نظرم کوتاه نیست 

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
ماشالا خداحفظش کنه عزیزم ...والا من قبل یکسال ک بردم واسه قد و وزن ٨٣ بود اما گفت ٨٠ میزنم جوراب دار ...

خداحفظش کنه سلامت باشه.  پسرمن ازنوزادی شیرنمیخورد نمیدونم الان چکارکنم

☹☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظش کنه سلامت باشه.  پسرمن ازنوزادی شیرنمیخورد نمیدونم الان چکارکنم

شیر خودت و منظورته عزیزم؟ نگران نباش بچن دیگه سالم و سلامت باشن مهم تره ...پسر من وزن تولدش ٣٨٢٠ بود اما الان ٩۶٠٠ و دکترا میگن خیییلی کمه ک مهم نیست ...اما این و بگم از وقتی غذا خور شده ماست و دوغ همییییشه تو برنامش بوده

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
بچه من قدش کوتاه نبود..همیشه از نمودار رشد بالا تر بود.ولی ی مدت نمودارش دیگه مثل قبل نبود.تا حالا د ...

ممنونم چه ساعتی بهش بدم  .ممنونم که جواب دادین . کوتاهه پسرم اخه الان هم سناش خیلی بلندترن حتی اوناکه پدرمادرشون ازماهم کوتاه ترن . الان حداقل باید۹۲ باشه😔

☹☹
شیر خودت و منظورته عزیزم؟ نگران نباش بچن دیگه سالم و سلامت باشن مهم تره ...پسر من وزن تولدش ٣٨٢٠ بود ...

خداسلامتش کنه 🥰بله شیرخودم وشیرخشک . من سهل انگاری کردم یه مدت نخورد ول کردم بچه رو یعنی کاری ازم برنیومد الان بچه های یکساله هم ازاین قدبلندترن توفامیل . همش میگن پسرت چرا ریزه. جوری که دیگه دوس ندارم خونه شون برم 

☹☹
خداسلامتش کنه 🥰بله شیرخودم وشیرخشک . من سهل انگاری کردم یه مدت نخورد ول کردم بچه رو یعنی کاری ازم ب ...

حرف مفت بقیه همیشه هست عزیزم نگران نباش و اهمیت نده من ٣۶ هفته زایمان کردم همه میگفتن چه خبره وزن بچت بالاست اگ تا ۴٠ میموندی ۵ میشد و... وای چخبرههه الان میگن وااای چقدر لاغره طفلی چیزی نمیخوره چرا؟ یه بار به همه گفتم بدغذاست و مشکلش واسه منه شما به بچه های خودتون برسین .ایشالا پسرت سلامت باشه عزیزم...قطره اهن و مولتی هم میدادی بهش؟ من همرو خارجی میدم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
ممنونم چه ساعتی بهش بدم  .ممنونم که جواب دادین . کوتاهه پسرم اخه الان هم سناش خیلی بلندترن حتی ...

هر وقت یادم میافتاد و قبلش گوشت یا آهن نخورده بود میدادم...پسر من دو سال و پنج ماهشه 11کیلو هست لاغره خیلی.قدش رو نمیدونم چنده 

این شربت رو میشه به بچه هفت ساله هم داد؟  قیمتش؟

بله فک کنم بشه.چون برای بزرگسال هم هست.البته از ی دکتر هم میخواین بپرسین..حدود شصت و پنج اینا قیمتشه