ببخشیدبچه تون اول قدش کوتاه بود؟ بعدچن ماه تاثیرمیزاره؟
بچه من قدش کوتاه نبود..همیشه از نمودار رشد بالا تر بود.ولی ی مدت نمودارش دیگه مثل قبل نبود.تا حالا دو بار این شربت رو خریدم بهش دادم..البته دو تا نصفه شیشه..چون من مرتب نمیدادم..و شربت تموم نشده فاسد میشد..ولی با اون نصف شیشه شاید هر بار پنج سانتی رشد میکرد..البته قد بچه شما هم به نظرم کوتاه نیست
شیر خودت و منظورته عزیزم؟ نگران نباش بچن دیگه سالم و سلامت باشن مهم تره ...پسر من وزن تولدش ٣٨٢٠ بود اما الان ٩۶٠٠ و دکترا میگن خیییلی کمه ک مهم نیست ...اما این و بگم از وقتی غذا خور شده ماست و دوغ همییییشه تو برنامش بوده
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
شیر خودت و منظورته عزیزم؟ نگران نباش بچن دیگه سالم و سلامت باشن مهم تره ...پسر من وزن تولدش ٣٨٢٠ بود ...
خداسلامتش کنه 🥰بله شیرخودم وشیرخشک . من سهل انگاری کردم یه مدت نخورد ول کردم بچه رو یعنی کاری ازم برنیومد الان بچه های یکساله هم ازاین قدبلندترن توفامیل . همش میگن پسرت چرا ریزه. جوری که دیگه دوس ندارم خونه شون برم
خداسلامتش کنه 🥰بله شیرخودم وشیرخشک . من سهل انگاری کردم یه مدت نخورد ول کردم بچه رو یعنی کاری ازم ب ...
حرف مفت بقیه همیشه هست عزیزم نگران نباش و اهمیت نده من ٣۶ هفته زایمان کردم همه میگفتن چه خبره وزن بچت بالاست اگ تا ۴٠ میموندی ۵ میشد و... وای چخبرههه الان میگن وااای چقدر لاغره طفلی چیزی نمیخوره چرا؟ یه بار به همه گفتم بدغذاست و مشکلش واسه منه شما به بچه های خودتون برسین .ایشالا پسرت سلامت باشه عزیزم...قطره اهن و مولتی هم میدادی بهش؟ من همرو خارجی میدم
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉