2777
2789
عنوان

شکایت

311 بازدید | 18 پست

سلام 

یکی از آشنایان از مادرم شکایت‌ کرده به جرم فحاشی درصورتی که مادرم فقط با دختر ایشان صحبت کرده و کاملا ارام و نصیحت آمیز به صورت تلفنی هیچ پیام و حرفی هم نبوده 

الان چی میشه؟ من و خواهرم شاهد بودیم که مادرم چجوری صحبت کرده 

ولی اتهام دروغ زدن که فحاشی کردین

و اینکه اون خانم خودش به همه فحاشی میکنه 

میخواستم ببینم چجوزی میشع اثبات کرد و اینکه اگر مادرم حاضر نشن در کلانتری چ اتفاقی میوفته؟؟ 

لطفا راهنمایی کنید

ما می‌تونیم به جرم تهمت شکایت کنیم؟؟ 

چجوری ثابت میکنه حرفشو

اگه نتونست ثابت کنه اعاده حیثیت کنید

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اتهام دروغ زدن چرا باید جریمه بدیم چجوری میشه اثبات کرد؟ 

حالا دروع باشه یا نه نمیدونم . ولی اگر بتونه ثابت کنه ۲۰۰ جریمتونه

دوستان خواهش میکنم خیلی خیلی محتاج دعا و صلواتتونم . هیچ وقت انقدر درگیر نبودم . خواهش میکنم برای حاجتم صلوات بفرستید
چجوری ثابت میکنه حرفشو اگه نتونست ثابت کنه اعاده حیثیت کنید

تازه اگر همه بخوان ازش شکایت کنن با مدرک میتونیم کلی ازش شکایت کنیم حتی با شاهد 

ولی نمیدونم چرا زورش گرفته دروغ شکایت کرده 

درصورتی که اصلا مادرم با ایشون صحبت نکرده و با دختر ایشون تماس تلفنی داشتن و خیلی ملایم صحبت کردن 

اخه میخواییم ضایع شه بشینه سرجاش وگرنه پولش مهم نیست تو دهنی باید بخوره 

باید ادله کافی بیاره برای دادگاه شاهد و مدرک فیلم یا صدای ضبط شده و ... شما انکار کن اخر سر هم دستش جای نمیگیره نترسین بیخیال  ولی جلسات دادگاه رو برین 

هر حرفی زدند بگید من نبودم حتی ضبط صدا و پیام تو واتس اپ هم مدرک معتبزی نیست و اگه نشون بدندجریمه داره   فقط هرچی گفتند زیر بار نرید

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐