2777
2789

سلام الماسیای من کلی دلتنگتونم ولی خیلی درگیرم😔

من کلی با دخترای چه همسن خودم چه کوچیکتر در ارتباطم و همه جوره مشاوره میدم بهشون امروز یکی از همین دخترای خوشگل اومد پیشم واسه صحبت کردن ۱۷ سالش بود و چند سالم با یکی بوده و مثل اینکه اون اقا میزنه از همه جا بی خبر بلاک میکنه و اینم بگم طبق شنیده های من از این دختر فردی ک باهاش در ارتباط بوده پارانویید داره (مشکل روانی شکاک بودن و بدبین بودن) و این دخترم ارزش خودشو میاره پایین از همه جا هی پیام داد ک چیشده و.. و همش بلاک شدن رو دید شما نظرتون راجب این رابطه ها چیه پاپلیای من🦋

بچه ها ارزش خودتونو بدونین ارزش یه زن به احترام به خودشه

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمالی ?

اره نفس😍

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
آخ که چقدر بده 😭

دقیقا ولی وابستگی خیلی چیز بدیه

به نظرم آدم خودش باید ارزش خودشو بدونه و وارد رابطه های فرسایشی نشه

دقیقا الماسی من 😍

من میگم کسی ک عاشق باشه از همه چیز میگذره ولی ایشون دنبال بهانه بوده

خلی بده تازه موقعیت من که از این دختر بدتره😭کاش میتونستم با یکی درد دل کنم

بگو عزیزم من هستم بگو تا ببینیم راه چاره چیه 

ببین این دختر چون پسره نمیزاشته جایی انلاین شه میره تبلت میخره اینستا تل وات همه چی میریزه واسه درسش فک میکنه اینو متوجه شده بنده خدا داره میمیره 

بگو عزیزم من هستم بگو تا ببینیم راه چاره چیه  ببین این دختر چون پسره نمیزاشته جایی انلاین شه م ...

قضیه من خیلی طولانیه من یک کار خیر کردم کباب شدم وقتی بهش فکر میکنم میگم کاش میمردم این کارو نمیکردم ولی از یک طرف میگم نه بهترین اتفاق زندگیم همین بوده اینجا نمیشه گفت ولی خیلی بدجور گیر کردم و هرروز عذاب میکشم کاش تل یا واتساپتو داشتم 😭

رضاک برضاک یا ربّ الأمــطار والآمــال...🤍🕊️
قضیه من خیلی طولانیه من یک کار خیر کردم کباب شدم وقتی بهش فکر میکنم میگم کاش میمردم این کارو نمیکردم ...

عزیزمممم کاش میشد خودتو خالی کنی

سلام عزیزم.ببخشید یه سوال میخواستم از شما که ماما هستید بپرسم.من هفته۳۴بارداری ام .گاهی اوقات ترشح دارم.ترشح به نظرتون طبیعیه یا از کیسه آبه.لباس زیرم نم دار میشه گاهی

سلام مهربون آنلاین هستید ؟

من 4ساله منتظر بچه م 

هر ماه 5روز زودتر موعودم پریود میشدم سوم خرداد شدم با حساب خودم ک 5روز باز باید جلو بیفته حداقل 30خرداد باید میشدم الان 4تیر هست هیچ ب هیچ ..علائم خاصی ندارم چیکار کنم سه روز پیش بی بی چک زدم منفی شد ساعت 10صبح زدم 😢💔

الماس جونم من راجب مامایی چن تا سوال دارم ازت میتونم بپرسم😭بهت درخاست دادم

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

الماس جونم من راجب مامایی چن تا سوال دارم ازت میتونم بپرسم😭بهت درخاست دادم

قبول کردم عشق خودم