2777
2789
عنوان

برای فروش آنلاین چه چیزایی مهمن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 41 پست
من دوستم پیج فروش لباس بچه داره اصلا هم فالوور زیاد نداره اما فروشش خوبه برای خودش. انقدر هستن پیجها ...

اره راست میگی

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
اره درسته ارسال رایگان تا یه محدوده هم فکر خوبیه

اره منم همیشه برپوستوموهام بدنم برتیرگیش از یه پیج خرید میکنم خدایی عالین قیمتوکیفیتاشون مثلا الان تویه هفته تیرگیای بدنم رفع شده تاحدزیادولی خب همیشه منتظرمیمونم مث فردا ارسال رایگان بزنن برم😂😂😂

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فالور فیک؟

عزیزم فیک نیستن پروفال و پست و همه چی دارن

ولی شما حتی اگه فالور فعال هم بزنی قرار نیس برات فایده ای داشته باشن چون ازت خرید نمی کنن مخاطبت نیستن

باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔
عزیزم فیک نیستن پروفال و پست و همه چی دارن ولی شما حتی اگه فالور فعال هم بزنی قرار نیس برات فایده ا ...

لایک و کامنت نمیزنن درسته؟

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
اره منم همیشه برپوستوموهام بدنم برتیرگیش از یه پیج خرید میکنم خدایی عالین قیمتوکیفیتاشون مثلا الان ت ...

اره منم از دیجی طوری خرید میکنم که ارسال رایگان بشه

عزیزم از کی پیج زدین؟

دوسال پیش تا چند ماه پیش چند تا ادمین داشتم اما خب الان مشتریها فقط با من یا بقیه اعضای تیم تماس میگیرن ...پیج ت کانالی نداریم الان

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
دوسال پیش تا چند ماه پیش چند تا ادمین داشتم اما خب الان مشتریها فقط با من یا بقیه اعضای تیم تماس میگ ...

خب الان پیج خیلی خوبه چرا پیج رو نزاشتین که مشتری هاتون بیشتر بشه؟

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
خب الان پیج خیلی خوبه چرا پیج رو نزاشتین که مشتری هاتون بیشتر بشه؟

اتفاقا الان دنبال یه ادم کاربلد میگردم چون بیشتر اعضای تیم من الان درگیر امتحان و درس هستن .

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉