بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
من دوستم پیج فروش لباس بچه داره اصلا هم فالوور زیاد نداره اما فروشش خوبه برای خودش. انقدر هستن پیجها ...
اره راست میگی
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم فیک نیستن پروفال و پست و همه چی دارن ولی شما حتی اگه فالور فعال هم بزنی قرار نیس برات فایده ا ...
لایک و کامنت نمیزنن درسته؟
اره منم همیشه برپوستوموهام بدنم برتیرگیش از یه پیج خرید میکنم خدایی عالین قیمتوکیفیتاشون مثلا الان ت ...
اره منم از دیجی طوری خرید میکنم که ارسال رایگان بشه