2777
2789
عنوان

دعایی برای دلتنگی

2165 بازدید | 8 پست

سلام خانم های عزیز ببخشید دعایی رو میشناسید که برای این باشه که کسی رو که دوستش داریم رو دلتنگ خودمون کنیم و اینکه بگم قصدم ازدواج نه دوستی ساده فقط و اینکه خواهشا قضاوت نکنید اگه دعایی برای دلتنگی و محبت میدونید بگید و برام دعا کنید به عشقم برسم و برگرده پیشم😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دیگر از دعاهای معروف جهت دلتنگ شدن فرد از راه دور دعای زیر است که باید پس از هر نوبت نماز بخوانید.

یا رب البیت الحرام یا رب الشهر الحرام یا رب البلد الحرام یا رب الرکن والمقام یا رب المشعر الحرام یا رب المسجد الحرام یا رب الحل و الحرام یا رب النور و الظلام یا رب التحیة والسلام یا رب القدرة فی الانام

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊