2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هستم بد نبود بلد نبود نقاب داشته باشه اخلاق نداره بامن یعنی محبت نمی کنه ولی ولی عاشقشم 😍😍😍😍

ياد هارفتند و ماهم مي رويم ازياد تا ب كي ماند پر كاهي درخيال باد

مامانم ولی بابام الان فوت شده خیلی اذیتش کردولی مامانم اا لحظه مرگ پرستاریش کرد الان مامانم افسرده س

خدایا آرزوهامو سپردم به تو میدونم که به فکرمی تیکر رسیدن به آرزوهام کاربر جدید نیستم💜💙💚💛🧡❤
من‌ از وقتی باردار شدم متنفر شدم  

میخوای بری پیش روانشناس؟ 

من قشنگ اینجا حس میکنم کاملا هرچی از بارداریت میگذره حالت بد تر میشه 

خیلی ذهنم رو درگیر کردی 

امیدوارم به زودی به حالت نرمالت برگردی عزیزم❤️

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
میخوای بری پیش روانشناس؟  من قشنگ اینجا حس میکنم کاملا هرچی از باراداریت میگذره حالت بد تر میش ...

دقیقا 

هرچقدر بیشتر زمان میگذره کارای بدش بیشتر میاد تو ذهنم 

نمیدونم چرا اینطوری شدم 

با اینکه بیشتر بهم محبت میکنه ولی بازم حساس شدم 

نه پیش روانشناس نمیرم یعنی حوصله ندارم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
من همین الان فشارم رفت بالا از رفتاراش و بی احترامیا شدیدشجلو بچه خاهرپرروش

فقط همین امروز بود یا همیشگیه؟ فکر میکنم فقط من بدبخت ترینم، اخه دیگه تو این دورو زمونه هیچ کی تحمل نمیکنه راحت جدا میشن