زندگیم همش درگیر روزمرگی شده انگار شوهرم از صبح تا ساعت ۳ سرکاره وقتی میاد خونه میخوابه و بعد بیدارشدنش باید بره خونه مامانشو داداشاش سرکشی بعدم میره سر گوشی کارای خبری برای ی روزنامه و تو فضای مجازی انجام میده اکثر وقتا تا ۲.۳ شب سر گوشیه تو این فاصله اگ با کلی ذوق باش ی حرف بزنی ی چیزی بش بگی اصلا حواسش نیس خیلی برای این قضیه جنگیدم که منم ی ادمم ی کم توجه میخوام از اونور خونمون تو حیاط مادرشوهرم ایناست هرروز هی پدرشوهرم باید بگه بیاین پایین شام دور هم باشیم دورهم بودن خوبه ولی منو مادرشوهرم مثل کارد و پنیریم جوریکه جواب سلاممو نمیده وقتی اینکاراهم میکنن شوهرم سر خرید خونه جا میزنه خسته شدم از جنگیدن همش درگیر این زندگی لنتیم چیزایی که حقم بود باید براش حرص بخورم شوهرم اگ میلیونی خرج برادرا و برادرزادهاش کنه ککش نمیگزه وضعش خیلی خوبه هرروز خودش فقط ۲۰۰ت خرجشه به تنهایی ولی هرخرجی برای منو بچه تو شکمم یا خونه کنه حالمو بهم میزنه ازش متنفرم فقط دلم برای این بچه میسوزه نمیدونم دیگه بایدچجوری زندگی کنم جوری شدم که هرروز میرم زیردوش حمام گریه میکنم ولی حتی نمیتونم سرمو بشورم ینی چی میشه تکلیف منو این بچه اخه خدا....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به همون مقدار زمان که قبل از بارداری این رفتارها براتون عادی بوده یا نسبت لهش بی توجه بودید یا مصرانه تقاضای تغییر ازش نداشتید و بچه دار شدید زمان میبره تا تغییر کنه همسرتون
عزیزم باهاش صحبت کن براش نامه بنویس حسابی دردودل کن و حرفاتو بزن و نامه رو بزن ب کنترل تلوزیون یا حایی ک ببینه بعد برو حموم ولی مطمعن باش ک خودش نامه رو میخونه
متاسفانه بعضی از مردا وزنا زندگی رو اشتباهی فهمیدن
همه ما تلاش میکنیمکه بتونیم کنار خانوادمون به آرامش برسیم نه اینکه خودمونو مشغول کنیم که از هم دورشیم
الهی همه گویند بده حسن گوید بگیر......الهی همه سرآسوده خواهند و حسن دل آسوده......الهى همه آرامش خواهند و حسن بى تابى، همه سامان خواهند و حسن بى سامانى......الهى چون در تو مى نگرم از آنچه خوانده ام شرم دارم......الهى از نماز و روزه ام توبه کردم به حق اهل نماز و روزه ات توبه این نا اهل را بپذیر....(الهی نامه علامه حسن زاده آملی حفظه الله)
خانومی چون بارداری این علائم افسردگی دوران بارداری هم هست هم حساس میشی هم افسرده ولی یه بار بشین درست همه حرفات رو ب آرومی بدون صدای بلند و بحث ب شوهرت بگو
خیلی با شوهرم صحبت کردم دیگه حس میکنم از عمد داره اذیتم میکنه الان تو همین ماه شوهرم نزدیک ۱۰۰ میلیون واس اتتخابات درامدشه ولی پول هر ویزیت دکتری کع برای بچه میدم تا اشکمو درنیاره ول نمیکنه مدام میگه من راضی نیستم پولمو میدی پا بچه خانوادش همه میدونن دردمو همشون بهم ی نیش و زخمی زدن از روزی که برای خرجای بچم میگع راضی نیستم دیگ نمیتونم صدای برادرزادهاشو حتی بشنوم دیگگ وقتی ی خرجی براشون میکنه تا مرز سکته میرم که چرا واس اونا زورش نمیاد و برای این بچه ی بیگناه اینجور میکنه...