2777
2789
عنوان

بچه ها دعای سریع العجابه و مجرب چی بلدین؟ حاجت خیلی مهمی دارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست

اسی چله نادعلی که خیلی مجربه 

ولی اگه خیلی سریع میخواهی میگن ۷ مرتبه پشت سرهم این دعا رو بخون 

یا دعای فرج رو 

این گروه چله نادعلیه ۸ نفر کمه کسی خواست عضو بشه

اگه امکان داره تو گروه تلگرامی امام رضا عضو بشید

https://t.me/joinchat/0JJM6hZ9zlg5YTk0

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشدش عقبه😔

چندوقتشه؟؟؟

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
دکتر چی میگه. چند وقتته

میگه فقط خدا چی بخواد. کاری نمیتونیم بکنیم براش.

۲۲ هفته ام سر و شکمش ۲ هفته پاها و دستا ۳،۴ هفته عقبه 😔

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم
۲۲ هفته هستم رشدش با سن با بارداریم اختلاف داره الان هم اختلافش بیشتر شده.

عزیزم ان شاءالله که رشد میکنه

هر چی صلاحه گلم 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
۲۲ هفته هستم رشدش با سن با بارداریم اختلاف داره الان هم اختلافش بیشتر شده.

تادوسه هفته طبیعیه فدات.براساس LMB

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
اخه زوده. اگه ماهم بالاتر بود اشکال نداشت. خیلی کوچولو ه

عزیزم بچت چندهفتس که میگی کوچولوه؟؟؟؟خودت بیست

اخه زوده. اگه ماهم بالاتر بود اشکال نداشت. خیلی کوچولو ه

ببخشید زیاد سوال میپرسم معذرت.چون خودم همین مشکل روداشتم.ولی ازخدا میخوام به حق فاطمه زهرا بچه تورو سالم نگه داره ودر پناه خودش حفظش کنه

عزیزم بچت چندهفتس که میگی کوچولوه؟؟؟؟خودت بیست

ببین تا قبل از سونو انومالی همه چیز نرمال بود.  سونو انومالی گفتن iugr  شده. خودش ۵ روز دست و پاهاش ۱۰ روز اختلاف داره. آمینو سنتز دادم مشکل کروموزومی نداشت سونو مجدد انجام دادم گفت اختلافش بیشتر شده تو هفته ۲۲، شکم و سر هفته ۲۰ دست و پا هفته ۱۸ مونده. 

گفتن کاری نمیشه کرد و هر اتفاقی ممکنه بیوفته

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم
میگه فقط خدا چی بخواد. کاری نمیتونیم بکنیم براش. ۲۲ هفته ام سر و شکمش ۲ هفته پاها و دستا ۳،۴ هفته ع ...

عزیز دلم بسپار به خدا مطمن باش خدا خودش بهترین محافظ هست. نگران نمیگم نباش چون تو الان یه مادری ولی خب استرس چاره کار نیست متوسل شو به ائمه دکترت رو عوض کن و نظر دکترای دیگه هم بخواه