2777
2789
عنوان

ریزش مو

100 بازدید | 14 پست

بچه ها من موهام خیلی بلند بود تاپایین کمرم ولی موخره زد منم اومدم همشو کوتاه کردم تا گردنم بعد ارایشگره بهم گفت واسه اینکه زود بلند بشه روغن زیتون و سیاه دانه رو قاطی کن 2ساعت قبل از حموم هفته ای 2بار بزن من فقط یدفعه زدم ولی خیلی موهام میریزه یعنی قبلا که اینقدر بلند بود اینقدر نمیریخت موقع شونه زدن بنظرتون طبیعیه بعد درست میشه یا دیگه نزنم.

شاید ب طبعت نساخته

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سرخود هرچیزی ب موهات نزن.برو پیج این خانم تخصصش موهستش.اطلاعاتش عالیه

@tare_moye_ba_arzesh

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

منم موهام بلند بود رفتم کوتاه کردم که بهشون برسم پر بشن تو یه پیج اینستا فکرکنم پیج مراقبت از مو سوگند خوندم روغن سیاهدونه برای مو خوبه 2-3 بار زدم الان بعد از 3 ماه هنوز ریزش دارم واقعا نمیدونم چیکار کنم هم دکتر رفتم هم بهم گفتن نخود بکوب بزار رو موهات ولی فاییده نداشت ..کف سرم معلومه دیگ 

اگر کاری کردی جواب گرفتی به منم بگو

BEST NEVER REST  تاجی 
منم موهام بلند بود رفتم کوتاه کردم که بهشون برسم پر بشن تو یه پیج اینستا فکرکنم پیج مراقبت از مو سوگ ...

باشه عزیزم ولی فعلا جفتمون دیگه این سیاه دانه رو نزنیم بهتره حیف موهام ولی😢😢😢

منم موهام بلند بود رفتم کوتاه کردم که بهشون برسم پر بشن تو یه پیج اینستا فکرکنم پیج مراقبت از مو سوگ ...

عزیزم ب این پیج یه سربزن حتما من نتیجه گرفتم.خواهرمم همینطور.ما ژنتیکی موهام کم پشته اما خداروشکر بهتر شدیم.

@tare_moye_ba_arzesh

ب استارترم گفتم

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚