2777
2789

من فهمیدم دوقلو باردارم البته اوایل بارداریم هست ان شالله که صحیح و سالم دنیا بیان

ولی همش تو فکر بعدشم این که باید پرستار بگیریم؟ یا کمک خانواده ها کافی هست؟

اصلا خیلی برام گنگه...

دوس دارم تجربه های مامان های دوقلودار رو بشنوم

من عاشق دو قلوام،چه کنم😭😭😭😭😭😭😭

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ایشالا خدا بهت بده ولی بارداری دوقلو از همون اول نگرانی های خودشو داره شما هم برای من دعا کن ...

انشالله که صحیح و سالم دنیا بیان،شما هم برای من دعا کن دوقلو دار بشم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

سلام عزیزم. مبارکت باشه. ان شاء الله به سلامتی و دل خوش بارداریتو طی کنی و به سلامتی فارغ بشی.

خواهر من دوقلو باردار شد و ۵ ماه پیش فارغ شد. الان یکی از قل ها روی پای من خوابیده😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
سلام عزیزم. مبارکت باشه. ان شاء الله به سلامتی و دل خوش بارداریتو طی کنی و به سلامتی فارغ بشی. خواه ...

عزیز دلم به سلامتی

خدا حفظشون کنه 

ممنون از دعای خیرت

شما همیشه میری کمک خواهرت؟

ببخشید می پرسم البته

کلا می خوام ببینم چند ماه اول چطوریاس باید پیش مامانم بمونم؟ یا مثلا پرستار بگیرم کمکم کنه؟