2777
2789
عنوان

یکی از عجیبترین خوابای من

211 بازدید | 11 پست

اولش بگم منو دختر داییم یه مدتیه باهم قهریم یعنی تو جمع اگه همو ببینیم سلام علیک میکنیم ولی خیلی سرسنگینیم باهم.درحالیکه قبلا خیلی دوست بودیم باهم.

اون استوریای واتشو ازم مخفی کرد.منم شمارشو خیلی وقته از گوشیم حذف کردم. دلیلشم یه چیزیه که نمیتونم اینجا بنویسم.خیلی شخصی و احمقانست...

همه از من  متنفرن و همش تقصیر منه 😔🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود یه هفته پیش آخرای ماه رمضون خواب دیدم دخترداییم که اسمش ساراست زایمان کرده. بعد منو اونیکی  دختر داییم زیبا که خواهر همین میشه ودخترعمم تو یه اتاقی نشسته بودیم .

یه سینی بزرگ جلومون بود .

بعد تو این سینی یه مار بزرگ بود بعد زیبا یه کارد پیشش بود ازم کمک میخواست که باهم این مارو قطعه قطعه کنیم (مثله گوشت قربونی😢)

بعد این ماره سرش کاملا له شده بود. من حالت تهوع گرفتم به زیبا گفتم من نمیتونم حالم بد میشه نمیتونم کمکت کنم و رومو اونور کردم. بعدش دختر عمم اومد کمک زیبا باهم شقه شقه کردن مارو😶

بزن تو گوگل سرچ کن تعبیرخوابت ببین یاازیک آدمیکه بلدهست بپرس

بعد جالبیش اینجاست این دخترداییم جاری خواهرمه..

دیروز که رفتم خونه خواهرم جاریش دروبازکرد(تو یه حیاط زندگی میکنن) باهام سلام علیک کرد بعدش که رفتم اتاق خواهرم چن دقیقه بعد دختر داییم اومد پیشمون انگار نه انگار که باهام قهر بوده... خیلی طبیعی باهم حرف زدیم وخوش وبش کردیم...( قهرمون بعد سه چهارماه تموم شد😶😁)

عزیزم خوابت تعبیر داشته دیگه.... مار نشونه دشمن یا دشمنی هست... وقتی توخوابت دخترداییت گفته بیا مارو تیکه تیکه کنیم، یعنی دخترداییت باعث میشه دشمنی بین تو و اون یکی دخترداییت ازبین بره.... خدا خیرش بده حتما کار خودش بوده رابطتونو درست کرده

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋