2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ب روش حلقس هر چن ساعت یکبار اب ولرم کن بریز داخل وان بچه رو یک رب بزار داخلش اینجوری حلقه زود می افته (البته دو سه روز بعد ختنه )

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 
اگر ب روش حلقس هر چن ساعت یکبار اب ولرم کن بریز داخل وان بچه رو یک رب بزار داخلش اینجوری حلقه زود می ...

برا همون سنتی هم روز سوم دکتر میگه ببر حموم تا زود اون باندی که دورش پیچیده بیفته

برا همون سنتی هم روز سوم دکتر میگه ببر حموم تا زود اون باندی که دورش پیچیده بیفته

عع نمیدونستم اخه پسر من ب روش حلقه بود دکتر گف این کارو کن منم مو ب مو انجام دادم زود افتاد

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱