2777
2789
عنوان

بچها توروخدا بیایید دختر یک سالم

206 بازدید | 15 پست

امروز متوجه شدم خیلی موهاش میریزه یعنی جلو موهاشو که دست میکشم پر دستم مو میشه

خیلی خیییلی نگران شدم

دارم گریه میکنم آخه خدا چرااا

کسی بوده بچش ریزش مو تو این سن داشته باشه؟

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر اینطوری بهتره

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

شاید ویتامینی چیزی کم داره قطره هاشو مرتب میدی بهش؟

تا حالا نمیدادم نمیخورد

از یک سالگی به بعد دارم میدم

هدفم کم کردن وزن و رسیدن به وزن دلخاهم تا۱۴۰۲.   وزن اولیه۹۵وزن کنونی۹۰/۵وزن هدف اولیه۸۵

بعضی نوزادا تو یه سنی موهاشون میریزه و از نو درمیاد. ولی فکر کنم کمتر از یک سال باشه. بری دکتر راحت خیالت جمع تره

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
عزیزم موهای اولیه اشو کوتاه نکردی درسته؟ یعنی از وقتی دنیا اومده موهاش ماشین نزدی؟

نه

عزیزم نگران نباش شاید کم خونی داره ، ببر براش آزمایش بنویسن، دختر من هم‌موهاش از بچگی کم پشت بود الان ۷ سالشه هنوزم موهاش کم پشته و چند سال قبل متوجه ریزش شدید موهاش شدم ، ک خودش دوباره برطرف شد، و دیگه شاید برای اینکه هنوز خیلی سن کوچلوتون کمه این موهای مثل پرز میمونه میریزن و دوباره از نو رشد میکنن...ان شاءالله که چیزی نیست نگران نباشید

عزیزم نگران نباش شاید کم خونی داره ، ببر براش آزمایش بنویسن، دختر من هم‌موهاش از بچگی کم پشت بود الا ...

اره موهاش خیلی نازک و ظریفن و کوتاه