2777
2789

1 تومن تو کشوی لباس زیرام 😁تو کارتمم یکم هس

نه میگم برگررد..نه میگم اینجا خوبه بی تو..نه میگم ول کن..واسه من کل زندگیتو..نه میگم قلبم نمیتپه بی تو..میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو..من دلم تنگه واسه یه دلخوشیه کوچیک..واسه یه همسفره ساده ک باهاش جر بدم این جاده رو با موزیک
 یکم زرنگ باش بابا😂

نمیدونم درست یا غلط این خصلت پول جمع کردن رو ندارم 

شوهرم گاهی ازم قدردانی میکنه 🤕😂

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس انداز ندارم هرچی داشته باشم خرج میکنم مخصوصا واسه خونه ام  طلا هم دارم اما واسه ام پس انداز نیست چون هیچوقت دوست ندارم بفروشمشون

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]
خوشبحالت همسر من اخه مخالف طلاس

چرا؟. سرمایه هس که تو طولانی مدت

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

شاعل نیستم‌.حدود یکوپونصد پسانداز هرماهم هست که باهاشقرعه خونگی برداشتم این ثابته گاهی بیشترم میشه مخفیم والا شوهر من کاری نداره اصلا نمیدونه من چقدر طلا دارم چندگرم یا چندتا سکه دارم یا با پولام چیکار میکنم میتونم بگم که سکه هام کلا مخفین چون اصلا ندیده که خریدم و حدود ۳۰تومنم پولمه که باز میخوام طلا بگیرم.ولی کلا گرم طلاهامم نمیدونه حتی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بنظر من یا سکع پارسیان بخر یا طلای کهنه  چون طلای نو و اجرت دار بعضی طلافروشا خیییلی سود میگیر ...

سکه پارسیان گرونم میشه؟

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

شاغلم. 

تاچند ماه پیش نداشتم ...ولی صندوق با دوستام دوتایی داشتم ....

ولی از اخر پارسال دیگه هر ماه تا حقوق گرفتم ی مبلغی ب ی کارت دیگم واریز میکنم .

البته چهار تا قسط دارم که از حقوم چیزی نمیمونه ولی با این حال پس انداز میکنم