2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خونه ام...

پدرم هر ماه یه پولی بهم میده که همه خرجام با اون باشه دیگه یعنی ولخرجی نکنم...با اینکه وضعمون خوبه میخواد خرج کردن رو یاد بگیرم

هر از گاهی واسه خرجای بزرگم ازش پول میگیرم به شوخی هم وقتی میرم بغلش از تو جیبش پول برمیدارم اونم هیچی نمیگه...پولامو جمع میکنم سه چهار ماه بعد میرم یه سکه پارسیان میخرم...

همین منوال =)

با هیچکس بحث نمیکنم چون سیمکارت پنجممه😂💆‍♀️ولی برخوردم باهات رو خودت مشخص میکنی
بنظر من یا سکع پارسیان بخر یا طلای کهنه  چون طلای نو و اجرت دار بعضی طلافروشا خیییلی سود میگیر ...

طلای کهنه ینی چی 

طلافروشیا دارن؟

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

هیچی دو تا پارسیان.اصلااااا بلد نیستم پس انداز کنم پول داشته باشم تا نخورمش آرامش ندارم انگار

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
شاغلی یا خانه دار 

شاغل نیستم

نه میگم برگررد..نه میگم اینجا خوبه بی تو..نه میگم ول کن..واسه من کل زندگیتو..نه میگم قلبم نمیتپه بی تو..میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو..من دلم تنگه واسه یه دلخوشیه کوچیک..واسه یه همسفره ساده ک باهاش جر بدم این جاده رو با موزیک
طلاا مستعمل

از طلافروشیا بخریم؟

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین