2777
2789
عنوان

مامان ها بیان

31 بازدید | 8 پست

شما بچتون میزارید خونه مادرتون؟؟؟من همسرم نمیزاره میگه بچه باید پیش مامان و باباش خونه خودش باشه !!!جز وقتایی که کار واجب دارم بیرون هیچ موقع نمیزارم اونجا !!دلم یه روز استراحت میخاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا !!من همش امید دارم بزرگتر شه لبهتر میشه اخه دختر من ۱۸ماهشه!!!

۱۸ ماهه اذیتش خیلی بیشتره بزرگ تر بشه کمی قابل تحمل تر میشه ولی تو این سن از خودت دورش نکن این سن مراقبت مادر لازم داره یه دفعه خدا نکرده سرش ب جایی نخوره از جایی نیوفته چیزی نخوره این سن خیلی مراقبت میخاد ب هیچ عنوان نذارش خونه مادرت

۱۸ ماهه اذیتش خیلی بیشتره بزرگ تر بشه کمی قابل تحمل تر میشه ولی تو این سن از خودت دورش نکن این سن مر ...

اره شوهرمم همین میگه !!میگه اگه یه چیزی کرد دهنش و خفه شد خودتو میبخشی!؟پس باید بسوزم و بسازم🤣😂

اره شوهرمم همین میگه !!میگه اگه یه چیزی کرد دهنش و خفه شد خودتو میبخشی!؟پس باید بسوزم و بسازم🤣😂

فعلن باید تحمل کنی تا ۳ سالگی یه چیزای رو متوجه بشه 

خدای نکرده چیزیش بشه هم خودتو نمیخشی هم مادرت عذاب وجدان داره