2777
2789
عنوان

چرا هر چی خدا رو صدا میزنم جواب نمی ده پنج سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر عزیز  کجایی نیستی؟! میشه یه خبری از خودت بدیییی نگرانتم

مرسی عزیزم ، به خدا دو سال بعدم گذشت هیچی نشد و اوضاع خیلی بدتر شده ، هنوز شوهرم زندانه و منم هنوز خونه پدرمم با هزاران هزار مشکل و خیلی خسته

ذهنم خیلی درگیرته  کاش می‌توانستم کمکت کنم

مرسی عزیز دلم ، ممنون ازتون که امشب یادم کردین خیای تنهام , تنها تر از اونیکه فکر کنین ، دعای هر شبم اینه که رنگ صبحو نبینم دیگه ولی متاسفانه بیدار میشمو یه روز دیگرو هم میبنم و هم زجر میکشم 

مرسی عزیز دلم ، ممنون ازتون که امشب یادم کردین خیای تنهام , تنها تر از اونیکه فکر کنین ، دعای هر شبم ...

من خیلی بهتون فکر میکنم

و خیلی متاسفم بابت این اتفاقای بدی ‌که براتون افتاده

اوضاع مالیت چطوره؟ چنتا بچه داری؟

اوضاع مالیم صفر فقط ماهی یه تومن کمیته که فقط هزینه سرویس مدرسه بچه هام میشه و یک میلونو دویصت برا یارانه که چقد دوندگی کردم که وصلش کردم اونم فقط تغذیه و هزینه مدرسه بچه ها میشه به خدا باور نمیکنی کفشام ایقد پاره ی که دو تا انگشتام میزنن بیرون ولی دلم نمیاد از تغذیه بچه هام بزنم یه جفت کفش ارزون بخرم، ایمانم ضعیف شده چون هر چی خدا رو صدا زدم فعلا که جواب نداده جونیمم رفت هیچ و پوچ شد

من خیلی بهتون فکر میکنم و خیلی متاسفم بابت این اتفاقای بدی ‌که براتون افتاده

ممنون عزیزم ، انشالله که هیج وقت غم و غصه سراغتون نیاد خیلی خوشحالم که به یادم بودید چون خیلی وقته همه فراموشم کردن ، چند روز گوشیم خاموش بود چون شارژم خراب بود و نمیتونستم بخرم بابام صبح یکی برام خرید باور نمیکنی چقد ذوق کردم چقد خوشحال شدم ، عین بچه ها بعد گریه کردم گفتم ببین کارم به کجا رسید که برا یه شارژر ایقد خوشحال شدم ، همشم شارژر نبود چون واقعا عین عقده ای ها شدم چون چند سال نه خریدی کردم نه کسی برام چیزی خرید ، یا شایدم یکی بهم توجه کرد ، امروز گفتم خدایا نکنه این دنیا ایقد زجر کشیدم اون دنیامم زجر بکشم که ظهر خوابم برد خواب دیدم تو یه خونه هستم که چهار طرفش پنجره اون طرف پنجره ها همش باغ هی دست میبرم هی میوه رسیده میچینم خوشحال شدم تو خواب گفتم پس اون دنیام خوبه ، و حالا اخر شبم شما به یادم بودی همین کلی حالمو خوب کرد ، چون تنهام انشالله حال دلت همیشه خوب باشه

اخ قلبم به درد اومد برااات خیلی ناراحت شدم امیدوارم هر چه زودتر حالت بهتر بشه و ارامش بگیری

عزیزم ببخش اگه حالتو بد کردم انشالله خدا به زبونت نگاه کنه ، مطمعنم اگه شوهرم ازاد بشه میتونه کاری بکنه ولی متاسفانه فعلا هیچ