2777
2789

شنبه امتحان حضوری ریاضی داره هر چی باهاش کار میکنم یا نمیفهمه یا اگر هم بفهمه نیم ساعت بعد یادش رفته منم حرص میخورم عصبی میشم چیکار کنم به نظرتون؟

چندمه؟حرص نخور 

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس نهمه شما باهاش کار میکنی؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

چندمه

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
نمیتونی بکشیش که  هر کسی تو یه چیزی استعداد داره, گذشت اون زمون که فقط هرکی ریاضی بلد بود میشد ...

بخدا اصلا نمیخوام مخ ریاضی باشه و کاملا میدونم هر کس تو یه چیزی استعداد داره ولی حداقل در حد قبولی یاد بگیره